vrijdag 4 maart 2011

het had iets meer mogen zijn

't Was volgens mij de eerste echte lentedag van het jaar, er was cava, zoet en hartig lekkers, en eigenlijk is een avond met twee van mijn beste vriendinnen, hun wederhelften en een paar andere leuke mensen sowieso een voltreffer. Jammer dus dat u niet massaal kwam opdagen. Ik hoor nogal vaak dat Zichem toch zo ver is, "anders kwamen we zeker naar La Dorlotterie". Brussel dus, dacht ik: dat is technisch gezien kort bij iedereen, zeker voor wie in één van de omliggende steden werkt. Maar ik denk aan hoe ik zelf een paar jaar geleden was en ja, ik weet het: Brussel is ook een beetje griezelig. Druk verkeer, parkeerproblemen, vandalisme... Ik snap het dus allemaal wel maar ik had toch graag iets meer van u gezien, op onze echt wel gezellige homesale. Veel dank aan de enkelingen die toch langskwamen. Nog veel meer dank aan Billy Rose en Amelie. En aan meneer Fresita. Die iedereen van lekker eten voorzag en woensdag een paar uur vrij nam om de parlofoonreparateur te ontvangen. Boehoe voor een ander onderdeel van de deurbel dat kapot blijkt te zijn (en neen wijsneuzen, dàt was niet de reden voor het weinige bezoek: we hadden een briefje met een telefoonnummer aan de deur geplakt). Boehoe voor iBOOD of UPS die mijn bestelde kodak hebben kwijtgedaan of nog veel harder boehoe voor één van mijn buren die misschien wel mijn kodak een beetje heeft gestolen. (is iemand expert? Als je zoiets bestelt, dan moet je toch "voor ontvangst" tekenen? En als ik dat niet gedaan heb, dan kunnen ze toch nooit bewijzen dat ik mijn bestelling heb ontvangen? Dan moet ik mijn centen toch terugkrijgen?). En tenslotte veel begrip maar ook een beetje boehoe voor overuren en zieke kinderen, die de paar mensen waarvan ik zeker was dat ze zouden komen, ook nog eens tegenhielden.

Maar ik vond het een leuke avond. Bovendien is neerslachtigheid niet aan mij besteed, ondermeer omdat de zon schijnt.

PS: Leontine en Heid: boehoe voor de late ;-)

2 opmerkingen:

  1. Ik wou wel komen he, maar kon niet. Dus doe het volgende keer gerust weer in de grote, griezelige stad. Met wat chance geraak ik er.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hihi, een mede-griezel. Is genoteerd, Miss Stik. 't Zal niet voor meteen zijn, maar ooit zal het er nog wel eens van komen.

    BeantwoordenVerwijderen