zaterdag 23 april 2011

het rokske van Moe Hei

Mijn maatje Sofie had een oma die ze heel graag zag. Helaas is Moe Hei er al een tijd niet meer.  Eén van de erfstukken voor Sofie was een schort, of een jurk - bij die echte bomma's is dat onderscheid niet zo duidelijk. Schoon stofke, maar niet echt een schoon model. Sofie zei: mademoiselle, maakt daar eens iets van, en zij bedoelde eigenlijk een schoon sjakosj ofzo. Maar Mademoiselle zag in die schort zonder veel moeite een toffe rok - en eindelijk heb ik daar dan eens werk van gemaakt. (Het is niet aan te raden om tegen mademoiselle te zeggen dat het niet dringend is. Echt niet.)

maar hier is het dan:


Nu nog met Mademoiselle erin. Hopelijk binnenkort met Sofie erin. Want ze is wel wat minder frivool op het vestimentaire vlak. Maar zo opvallend is het rokske toch niet denk ik. Hoop ik. Ik denk trouwens dat die oranje bloemekes op de rok mooi bij de rode haren van Sofie zullen staan.

En, voor wie het nog interesseert: het ziet ernaar uit dat iBood mijn centen gaat terugstorten. Goed nieuws. Alleen moet ik nu nog wel op zoek naar ne nieuwe kodak. Dus wie weet is het binnenkort gedaan met die lelijke foto's.

2 opmerkingen:

  1. Er was echt niet zoveel werk aan hoor Béné, bovenkantje afwerken en andere knopen aanzetten. Dus geen al te grote pluim op mijn hoedje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen