donderdag 25 augustus 2011

La Farfalla

Het madammencollectief waartoe ik met veel plezier behoor, hier vroeger al aan bod gekomen als "de fienen" - wij zien er doorgaans nogal stralend uit (ahum) maar daar is een plausibele verklaring voor. In het verre Tessenderlo ('t hangt er natuurlijk vanaf waar je vandaan komt) huist er een toverfee met gouden handen en allerlei magische smeerselkes die onze soms toch wel een beetje vermoeide vellekes van tijd tot stond tot in de (zwarte) puntjes soigneert.

Een zaligheid is dat, die Hanne met haar massages en haar heerlijk geurende crèmekes. Ze doet dat zo goed dat je het minder aangename gepits en gepulk er met plezier bijneemt. Zowat alle Fienen zijn intussen verknocht - en toen bleek dat Hanne ook workshops geeft, leek dat ons een uitgelezen kans om een fienen-meeting eens een aparte invulling te geven. Want van make-up - daar hebben wij niet zo overdreven veel verstand van. Of ik moet zeggen "hadden": intussen zijn we toch een behoorlijke trede gestegen op de ladder van de expertise. Voor een smokey eye bijvoorbeeld draai ik mijn hand niet meer om. Of ik dat ooit ook nog voor echt zal doen, dat is een andere vraag maar het was een heerlijke avond - en ja, met bruikbare tips.


Fresita and friend met een maskertje

En als 't goed is, mag het gezegd worden: voor wie Tessenderlo niet het einde van de wereld is: Hanne heeft geen website, maar als je op het net zoekt naar La Farfalla vind je ze wel. Met mijn groeten!

2 opmerkingen:

  1. Awel, dat is hier vlakbij (als er tenminste geen omleiding is...)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. echt? Wel, een aanrader dus, ga ze maar eens zoeken, die Hanne. Ze verricht wonderen!

    BeantwoordenVerwijderen