Een week van hoogzomer en diepe, kletsnatte, ijskoude en winderige herfst. Waar we allebei van genoten.
Met:
- een fijne lunchpauze-wandeling met een fijne collega
- heerlijk eten op het terras van La Villette - (voor de liefhebbers: neem steak met Belgische kazen. Overdreven lekker.)
- dat eten gebeurde in fijn gezelschap
- En dat gezelschap had een heerlijk boek bij voor mij:
- waarvan ik al een paar uur intens genoot
- net als van de stapel tijdschriften die ik doorploegde op mijn eerste echte vakantiedag in maanden
- een memorabel concert in combinatie met één van de schaarse bezoekjes van mijn broer
- lekkere zelfgemaakte broccolirisotto - wat meteen ook één van de weinige woorden is waarvan ik op meer dan één plaats twijfel hoe ik ze moet schrijven
- een nieuwe naaimachine-creatie, zonder patroon, supergeslaagd en multifunctioneel (kan zowel een trui als een jurk zijn)
- te veel van het goede bij La Bas in Diest (verse warme chocolademelk van witte chocolade mét slagroom en een stuk koekjestaart krijg zelfs ik niet op. En ik kan nochtans veel aan op dat vlak)
- aangename familiebezoekjes met fijne verrassingen
- zalig Japans eten, bereid en geserveerd door onze privé-Japanner
Met:
- een fijne lunchpauze-wandeling met een fijne collega
- heerlijk eten op het terras van La Villette - (voor de liefhebbers: neem steak met Belgische kazen. Overdreven lekker.)
- dat eten gebeurde in fijn gezelschap
- En dat gezelschap had een heerlijk boek bij voor mij:
- waarvan ik al een paar uur intens genoot
- net als van de stapel tijdschriften die ik doorploegde op mijn eerste echte vakantiedag in maanden
- een memorabel concert in combinatie met één van de schaarse bezoekjes van mijn broer
- lekkere zelfgemaakte broccolirisotto - wat meteen ook één van de weinige woorden is waarvan ik op meer dan één plaats twijfel hoe ik ze moet schrijven
- een nieuwe naaimachine-creatie, zonder patroon, supergeslaagd en multifunctioneel (kan zowel een trui als een jurk zijn)
- aangename familiebezoekjes met fijne verrassingen
- zalig Japans eten, bereid en geserveerd door onze privé-Japanner
Reacties
Een reactie posten