dinsdag 11 juni 2013

counting my blessings - week 23

Volgens de geweldig interessante website www.weeknummer.nl is het nu week 24. Het ideale moment dus om terug te blikken op week 23.

Dankbaar voor

- bevallingsrust - maar dat ga ik niet elke week in uw maag splitsen. Ik wil gewoon één keertje in de verf zetten hoe blij ik ben dat ik hier thuis met mijn dochter mag zitten en daar nog voor betaald word ook. Dus dankbaar voor sociale zekerheid.
- de zomer die eindelijk echt begonnen lijkt te zijn
- avondwandelingen met man en kind
- meter Tineke die heerlijk kookt voor ons
- mijn eerste postnatale Fou De Coudre - waar er door mij uiteraard niet genaaid werd maar gepronkt met het kind
- een kadootje van de naaizottekes


- een schattig kadootje van één naaizotteke in 't bijzonder


- bezoek van enkele collega's
- een zalige avond in het gras, bij onze Diesterse vrienden, georganiseerd door d'Oranje Giraffen. Bijna een officieuze babyborrel - in die zin dat Jackie voor het eerst werd voorgesteld aan een heleboel van onze favoriete mensen.


- héél leuke babycadeautjes - die vooral nog vermaak voor ons betekenen.- uitslapen met man en kind op zaterdag - heerlijk. Ik dacht dat dat niet meer zou gaan, eens het kind er was. Maar voorlopig slaapt dat kind toch voornamelijk, dus uitslapen is nog steeds mogelijk.
- stadswandelingen op zaterdag
- het resultaat van een nieuwe schooisessie bij een bevriende moeder met oudere kinderen: een Babybjörn-wipstoeltje (Maken ze die niet in volwassen maat? Dat ziet er toch echt heerlijk uit!) en twee overtrekken voor het borstvoedingskussen
- lekker eten (ontdekking: Jules Destrooper-ijsjes!)  en gezelligheid bij de schoonouders - tevens Jackie's eerste bezoekje aan het ouderlijk huis van haar vader. Jammer dat ze die dag vooral huilend doorbracht. De dochter was niet in haar goede doen. Helaas kan het volgens de Oei ik Groei-app geen 'sprongetje' zijn. Pas morgen gaat de hel losbarsten. Ik kijk er al naar uit!

1 opmerking:

  1. Jullie zijn king en queen van de baby-apps! Ik ken er hier thuis eentje die (na de vader in spe-app) enthousiast aan het installeren zal gaan :)

    BeantwoordenVerwijderen