zondag 23 februari 2014

counting my blessings - week 8

Ik vermassacreerde mijn middelvinger en meneer zwierde ons avondeten op te grond. En toch was het, alles goed en wel beschouwd, een fijne week.

- een bijpraatsessie met een collega tijdens de lunch
- eindelijk nog eens een avondje bij de fienen - met heuglijk nieuws: hoera - groot feest volgende zomer
- een klein beetje creativiteit, hoewel we maar en tres petit comité waren
- heerlijke lunch in fijn gezelschap
- geweldige initiatieven van de stad voor zijn jongste bewoners
- cultuur op zaterdag (hoewel ik het eigenlijk maar een saaie bedoening vond)
- mooi weer op zondag, met bezoek! Het bezoek had eigenlijk maar één wens: een wafel. En in Brussel kan je dan wel bijna op elke straathoek wafels eten, eerlijk gezegd trekken die doorgaans op niet veel. Waar eet je nu echt lekkere wafels? Het was een gok, maar een goeie: Maison Dandoy kan er wel wat van. Koekenbakkers die dingen beloven als "we want to make your senses twinkle and dance" en "biscuits for the frivolous mind", die hebben bij mij al een voetje voor. En hun wafels zijn bovendien lekker. Zowel de Luikse als de Brusselse. Want aangezien Marthe niet kon kiezen, hebben we dan maar beide genomen. Wat we verder nog deden, naast wafels proeven? Jeanneke en Manneke Pis opzoeken (dat Jeanneke is echt wel een beetje zielig, toch?), de stadslift nemen, met broer-schrijnwerker naar de mooie tafels gaan kijken, Brusselse horeca-folklore opsnuiven, en ... nog meer Brusselse horeca-folklore opsnuiven.

een geslaagde week, met vooral een geslaagde zondag. Dochterlief ligt al uitgeteld in bed, en dat gaat bij mij ook niet meer lang duren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten