maandag 14 april 2014

counting my blessings: week 15

een dagje retard, met een goeie reden want we waren "op vakantie". En "op vakantie gaan", dat betekent voor uw Mademoiselle nog altijd offline zijn. Een smartphone, daar doen wij namelijk vooralsnog niet aan mee, vandaar dat ze mij op 't internet sinds afgelopen vrijdag niet gezien hebben. Vrijdag vertrok mademoiselle met kind namelijk naar Zeeland met een andere mademoiselle met kind.

De meeste van mijn zegeningen dateren dan ook van die afgelopen dagen.

1. het plezier van een afwezigheidsassistent in te stellen op de werkmail. Zo tof: "ik ben er even niet." Een weekje vakantie dus. Yihaa!2. papieren post. Daar gaat toch weinig boven. Vooral als die papieren post van favoriete mensen komt.3. een avondje op een terras met een dikke trui, een boek, een goeie vriendin en een glas wijn. Voor een bungalow met daarin onze slapende kinderen. Beter wordt het zelden.

4. een baby in een badpakje. Er zijn weinig dingen zo idioot als een babybadpakje, maar er zijn ook weinig dingen zo schattig.5. de vriendin met duidelijk meer ervaring met zwemmen met kinderen. Dank u Joke voor de zwemband, de tips en de logistieke steun bij het omkleden. Manmanman, hoe doen mensen dat? Gaan zwemen met een baby? Deze zen-moeder moest hier even toegeven: dit kan ik niet.

6. een namiddagje op het strand.


7. asperges. En ei en peterselie en boter en gerookte zalm.


8. de vriendschap tussen een elfmaander en een vijfjarige. Te intens voor fotografie. Wat een schatjes.9. een oma die haar oma-skills bijschaaft en prompt een stapel pannenkoeken bakt als wij ons gezicht laten zien.

10. Een wandelingetje over de Halve Maan. Ik moet zeggen dat ik daar al jaren niet meer verder geweest was dan het terras van De Badmeester, maar er is daar dus vanalles. Speeltuinen, vijvers, geiten, kippen. Later deze week meer van dat!3 opmerkingen:

  1. Ook hier een fan van papieren post. :-) Ik nomineerde je trouwens voor een Liebster Award.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat fijn Gerhilde! Ik ben er volop mee bezig, wel een hele klus, die Liebster Award!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een hele klus, inderdaad, maar neem er gerust je tijd voor, he. Leuk dat je er mee bezig bent!

    BeantwoordenVerwijderen