maandag 5 mei 2014

La Dorlotterie!

Yihaaa ... zondag is het weer tijd voor La Dorlotterie! De negende editie alweer. En niet te missen minimarkt met kleding en accessoires voor vrouwen en kinderen. Het is ook moederdag en La Dorlotterie is dé uitgelezen kans om nog wat mooie cadeautjes op de kop te tikken.

Bijvoorbeeld bij:

Lily and the Lady
deze elegante onlineboetiek met kwalitatieve dameskledij brengt naar verluidt vooral outletspulletjes mee!

Billy Rose
Ik denk dat ik ze niet meer moet voorstellen. Juwelen met een klassieke toets en een vleugje retro, soms met kleur een speelse knipoog. Met veel liefde handgemaakt en in een kleine oplage. Voor elk wat wils, voor elke gelegenheid. Maar altijd net dat beetje anders. Neem alvast een kijkje op de haar website!Spriffels
Een creatieve mama? Die zijn er steeds meer, en daarom hebben we dit keer ook Mme Spriffels uitgenodigd, die stofjes komt verkopen waarmee moederlief helemaal zelf aan de slag kan!

Egeltje
toilettasjes, juweeltjes, magneetjes, kaartjes, tissuedozen, blikken doosjes, schaaltjes ... Egeltje lijkt wel dé geknipte moederdagwinkel.Wat kan ook: een foto van het kroost door fotografe Isabelle? Een gebakje van Sofie?

Uiteraard is La Dorlotterie er niet alleen voor moeders. Leg vooral jezelf in de watten met een cadeautje uit één van bovenstaande shops, of zet de kleintjes in het nieuw bij Kleuterstraat. Mooie, vrolijke, duurzame en ethisch verantwoorde kinderkledij.


Of bij Babz&Bill, nieuw op La Dorlotterie met allerlei handgemaakt moois in vrolijke stofjes.


Voor die kleintjes is er trouwens ook weer een springkasteel, en het café beneden is ook doorlopend open. Bij een gebakje van Sofie voorzien Theo en zijn team u met plezier van biertjes, wijntjes, koffietjes, fristi ...


Overtuigd?

Nu zondag, 11 mei, van 12u tot 18u. La Dorlotterie in het zaaltje boven café Den Hemel in Zichem. Hoornblaas 109 (aan het rond punt).

Ongetwijfeld tot dan!

PS: houd zeker onze facebookpagina in de gaten, er worden in de loop van de week kadobons uitgedeeld! En er zullen goodiebags te winnen zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten