maandag 4 augustus 2014

Druk druk druk

Oei, mijn verzuchtingen van vannacht deden een klein beetje stof opwaaien. Een balorige Fresita is blijkbaar populairder dan de vrolijke versie. De blogpost werd zowaar drie keer zo vaak gelezen dan andere posts, lieve reacties kwamen ook via facebook en het lief, dat tijdens zijn lunchpauze mijn blog zag, besloot dat ik troost nodig had en kwam thuis met mosselen. Dat hielp.

Ik had wel zin in een baaldagje, maar mijn manager is niet van het type dat bij de pakken blijft zitten. Ze ging meteen aan de slag en belde haar contacten om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Ik denk dat er wel iets uit de bus zal komen.
2 opmerkingen:

  1. Hihihiiii :D is ze nu aan het bellen met het bakje van de homebanking? What a cutie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ahaha, zalig. Jackie mag mij ook is bellen :) (wat zeg ik, ik zou haar zo aannemen om op het werk telefoons te beantwoorden). En wat je vorige bericht betreft: jaaa, wat je zelf zegt vrees ik: iedereen en z'n moeder kan naaien tegenwoordig; ik betrap mezelf er ook op dat ik op marktjes vaak denk "oh dat moet 'k niet kopen, dat kan 'k zelf" (om het vervolgens nooit effectief zelf te doen, maar goed... Moet maar denken dat ge nu een dik aangevulde voorraad kado'tjes hebt voor jarige meisjes!

    BeantwoordenVerwijderen