maandag 16 februari 2015

daar zijn we weer...

Het lag hier een tijdje stil hè. Ineens was de goesting om te bloggen weg, net als de goesting om te naaien voor iemand anders. Ik voelde ineens de behoefte om me wat op mezelf en mijn gezin terug te plooien. Die tegenvallende verkoop van mijn laatste blogbericht zat er zeker voor iets tussen, daar moeten we niet onnozel over doen. En bij zo'n tegenvaller durft ondergetekende dan wel eens alles op één hoop te gooien: niemand wil mijn kleertjes kopen en niemand leest mijn blog. Oké, wel iemand, maar niet echt veel meer volk dan een paar goeie vriendinnen en mijn schoonmoeder. Eventjes stoppen was geen slecht idee. Om een beetje na te denken. Om de goesting terug te laten komen. Om een paar grote levensknopen door te hakken. (Wat dat laatste betreft: we zijn begonnen aan ons laatste jaar in de grote stad, en in de zomer krijgen we een tweede kindje.)

Die goesting dus. Stukje bij beetje komt het terug. Een bestelling dwong me om weer wat te naaien, het blogboek dat ik maanden geleden kocht ligt nu ook naast mijn bed en ik blader er af en toe in en hoewel ik het grote geheim van 'succesvol bloggen' nog niet hebt ontdekt, kriebelt het toch om weer wat meer van mezelf te laten horen in blogland. Bij deze dus. We zijn terug. Tot gauw.

10 opmerkingen:

 1. Blij dat je terug bent en proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leeeeuk! ik ben fan van uw tagline (zo heet dat toch he, zo'n ondertitel?)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. welkom terug! :)
  Ga je dan weg uit D. ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welcome back! Fijn dat je terug opduikt in mijn Feedly-reader :-)
  En wow, proficiat met nummer 2!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dankjewel allemaal! En neen Karen, we gaan niet weg uit D., we komen terug naar D! (je kan dat bezwaarlijk een grote stad noemen hè :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ai ... Er ging iets mis ... Tweede poging in de lijn van de eerste ...
  Af en toe op jezelf en je dierbaren focussen is goed! En een hele dikke proficiat met je zwangerschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. jipieeee welkom terug in blogland! ik lees mee...vanuit de coulissen :-)
  liefs anneleen
  enne dubbele proficiat...zoveel nieuws, zoveel goeds zoveel spannends...hiepperdepiepper

  BeantwoordenVerwijderen