zondag 8 maart 2015

alle dagen blij: week 10

maakte mij blij de afgelopen week:

maandag: lunch bij Chicago
Al uitvoerig beschreven. Meer nog dan van de lunch genoot ik van het gezelschap!

dinsdag: datenight
Een babysit, en een avondje uit met het lief. We aten heerlijk bij Bar Bik, waarvan we bijna vergeten waren dat het één van onze favorietjes was. Een geweldige zaak, met fantastische bediening!

woensdag: hello Bonnie!
Prachtig nieuws uit het moederhuis. Eén van de dikke buiken waarmee ik maandag nog lunchte, bracht dinsdag een prachtig boeleke voort met een naam die alweer zo mooi is dat wij er niet over kunnen zwijgen.

donderdag: hallo Anja!
Fijn een collega na een hele tijd terug te zien, en meteen samen op wandel te gaan tijdens de middagpauze, in de eerste lentezon.

vrijdag: hallo meneer de pauw
Tijdens de middagpauzewandeling kwamen we zowaar twéé pauwen tegen. Twee meneertjes. Adembenemend prachige beesten, maar eigenlijk toch wel een beetje griezelig vind ik - ik ben een beetje bang van alle soorten pluimvee eigenlijk. Ja, lach maar.zaterdag: fuif!
De al wel vaker gelauwerde Oranje Giraffen organiseren al eens graag iets, en van tijd tot stond is dat een fuif. Zo ook gisteren. Geweldige inkleding, plezant volk, fijn om iedereen nog eens te zien. Zo veel bij te praten dat ik zelfs niet aan dansen toegekomen ben.

zondag: ZONdag
Wat valt er nog meer te zeggen? Iedereen heeft het gezien hè, hoe hard de zon vandaag scheen. Dat resulteerde in: lezen in de tuin van mijn ouders, terrassen met vriendinnen en buiten spelen met Jackie. Een knaller van een seizoensopener. Graag meer van dat!

Jackie en oma en de nog net iets te grote loopfiets1 opmerking: