zondag 4 oktober 2015

Peï & Meï

Wij hebben een stel restaurantvrienden waarmee we af en toe samen de betere hoofdstedelijke etablissementen afschuimen. De laatste tijd lag die afspraak een beetje op zijn gat, door bevallingen, zuigelingen en vakanties. Maar nu stond er weer een rendez-vous op de planning.

Dus lieten wij vorige week ons Lucilleke voor het eerst achter in een stel armen die niet van één van haar grootouders waren en trokken naar de Zavel voor een avondje culinair genot bij Peï & Meï.
foto's van de website www.peietmei.be

Als je even niet oplet ben je er zo voorbijgewandeld in de Rue de Rollebeek, maar ik raad u aan om dat toch een keer niet te doen, en naar binnen te gaan.

De kaart is niet bijster vernieuwend, maar klassiekers worden met veel zorg klaargemaakt.

Op aanraden van de vaste klant in ons gezelschap, koos ik vooraf burrata (een kaas gemaakt van mozzarella en room, nog lekkerder dan mozzarella dus, voor mij een ontdekking) met artisjok (oké, dat is origineler dan met tomaat en ook enorm lekker), lamscarré als hoofdgerecht en ten slotte rode vruchten met vanille-ijs.

Geen klachten, iedereen tevreden. Veel meer woorden moet ik daar niet aan vuil maken. Een fijne ontdekking, zo in onze laatste maandjes Brussel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten