dinsdag 10 november 2015

#dinsdagpinsdag week 46


Tweede aflevering van mijn dinsdag-pinsdag. Niet per sé aanraders, want ik heb ze zelf nog niet uitgeprobeerd. Eerder reminders, voor mezelf, om ook eens wat te doen met die pins. Van vorige week probeerde ik pin 4 en pin 7 uit. De soep van nummer 4 is niet voor herhaling vatbaar, de yoghurtparfait van nummer 7 staat nog in de frigo besef ik net. En oh ja, er werd hier gisteren ook geschilderd met wattenstaafjes. Een ideetje uit nummer 2.

Deze week:

1. Josette


Een tijdje geleden werd ik verliefd op een prachtige gebreide trui in een etalage. Ik hol blijkbaar al màànden achter de feiten aan want ie-de-reen weet dat het om een "Bernadette" gaat. Superzachte wollen truien in poederkleurtjes, poepsimpel en vreselijk duur. En zoals dat gaat met hypes, zijn er intussen ook copycats. Zoals de Josette. Wol en werkbeschrijving te koop bij Mercerie Govaerts. Ik broed op een plan met mijn breiende bomma in één van de hoofdrollen.


2. One Goal a Day


Een mooie regel in simplify-your-life-land: houd het op één doelstelling per dag. Haalbaar en voldoening gevend. Hier een mooi voorbeeld van hoe je dat er nog leuk kan doen uitzien ook.

3. Creativiteit

Mooie woorden over creativiteit. Inspirerend. En daar gaat Pinterest over.


4. Voor de hal

Ik ben een erg grote fan van het blog A Beautiful Mess. Wat mij betreft mag de hal van het huis waarin wij binnenkort gaan wonen er uitzien als bovenstaande. Vermoedelijk wel véél en véél "messier".5. Hummus 


Drie grote hummus-fans hier in huis. Misschien wel vier, maar van Lucille weten we het nog niet. En zelfgemaakt is altijd beter. En omdat het herfst is: dit keer een recept met pompoen.


6. Koekjes 


Hoe eenvoudiger het recept, hoe liever. En ook vaak: hoe minder ingrediënten, hoe gezonder. Tenzij je twee ingrediënten geraffineerde suiker en blauwe kleurstof zijn misschien. Hier: koekjes van bananen en havermout.


7. Peuterhandleiding


Die peuter hier in huis is niet altijd de gemakkelijkste. Dit artikel wil ik daarom graag aandachtig lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten