dinsdag 31 mei 2016

dinsdag pinsdag: week 22

Ik sprokkelde weer wat rond op Pinterest en deel u graag mijn favorieten. En ik neem mij voor om deze week met minstens één gedeelde pin aan de slag te gaan. 

1. dekbedHet idee om een dekbedovertrek te maken met de massa's mooie stofjes die hier in de kast liggen, waart al een tijdje rond in mijn geest. Misschien moet ik het gewoon maar eens doen. Gepind van een blog van Stylejuicer over Rice.

2. cirkeltop


Ik verkeer tegenwoordig een beetje in een vestimentaire crisis. ("Ik heb niets om aan te doen", u kent dat wel.) Als je kan naaien, kan zulks gemakkelijk opgelost worden. Zelfs als je, zoals ik, niet echt heel goed kunt naaien. Want deze cirkeltop van Sweet Lemonayde ziet er echt wel simpel uit.

3. wildthings


Dit naaiboek ziet er zo vrolijk uit, dat ik plots weer veel zin krijg om kleurige fleurige kinderkleren te maken. Op mijn verlanglijst!

4. kleurtjesdoos


Praktisch, vrolijk en simpel. En een reden om wc-rolletjes te sparen. Naar een idee van de vrolijke blog van Tante Perzik!

5. pauwenveer


Ik vind pauwenveren prachtig. En ik vind vilt heerlijk materiaal om mee te werken. Gezien op Etsy, helaas is de verkoper niet meer actief. Zelf maken dan maar!

6. borduren 2.0


Ana Teresa Barboza doet adembenemende dingen met naald en draad. Net als 19 andere borduur-kunstenaars.

7. geduld


Deze geduldige beer komt van mijn pinterest-bord "lachen". De oorspronkelijke link werkt niet meer, maar de beer blijft geduldig. En grappig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten