dinsdag 7 maart 2017

Studio Lala

Wie een feestje voor de boeg heeft, moet zeker eens naar Studio Lala surfen. Een webshop waar je prachtige feestattributen kan kopen, en bovendien een heleboel gepersonaliseerde spulletjes. Vooral geweldig voor communies, lentefeesten, babyborrels... maar ook een verjaardagsfeestje of een zomaar-tuinfeest kan dankzij Studio Lala met een paar eenvoudige tips en wat mooie spullen naar een hoger niveau getild worden.En dat zonder mottige Frozen-versiering (ik weet het, ik begeef me op glad ijs (!) want veel kinderen vinden dit prachtig en veel mama's vinden dat oké, maar geef toe: er zijn stijlvollere decoratiemogelijkheden) of Cars-toestanden (waarover Lala-Ine trouwens zelf wel wat te vertellen heeft) en toch wat origineler dan wat je bij Hema vindt.

Studio Lala is meer dan een webshop. Het is ook een inspiratiebron om zelf creatief aan de slag te gaan. Dwaal wat rond op de site en je zal een heleboel leuke tips vinden om van elke gelegenheid een feestje te maken en van elk feestje een topper. En als je je inschrijft op de nieuwsbrief, krijg je af en toe een leuke printable cadeau!

Ik maakte vorige week een heus Lala-atelier mee: een workshop "sweet table decoreren" - of eigenlijk 'hoe zet ik mijn taart op tafel' :-). Gewoon die vlaai in het midden van je eettafel kwakken, dat kan natuurlijk. En daar is ook niets mis mee. Maar een mini-buffetje maken met koekjes op etagères, potten met snoepjes en bekertjes/rietjes/vlaggetjes/servetjes in hetzelfde thema, dat is toch wel wat mooier. Is dat belangrijk? Neen. Absoluut niet. Maar beschouw het als een grote luxe je om dat soort fijne bijkomstigheden te kunnen bekommeren.


Aanrader, zo'n workshop. Houd de agenda in de gaten en spreek af met je vriendinnen. Er zijn brownies.

Met dank aan Hildegarde, Tine en Annelies voor de foto's (en ook aan diezelfde Hildegarde, Lief en Nelle voor de organisatie en aan Ine voor Studio Lala!).

en oh ja: er is ook een boek


Geen opmerkingen:

Een reactie posten