zaterdag 8 april 2017

Zorg voor een Ohhh bij elke lala

Ik had het een tijdje geleden al over Studio Lala. Die van de feestjes ja. Ik vertelde daar ook over een boek dat er zat aan te komen. Dat boek ligt inmiddels in de boekenwinkels en is ook te verkrijgen op de webshop van Studio Lala zelf.


Een boek dat Feest! heet, werd natuurlijk feestelijk gelanceerd, en ik had de eer dat te mogen meemaken. Er was cava met framboosjes in gepimpte glaasjes, er waren ballonnen (nog ballonnenhaters in de zaal? Ik heb er een hekel aan. De geur, het geluid, het gevoel... maar die transparante ballonnen om te vullen met confetti (of met een groen takje zoals studio Lala het nu deed op het feestje, ook héél mooi!) die zijn anders. Die stinken niet! Er waren lekkere hapjes en huisgemaakte ijsthee en een knutselworkshop.


En natuurlijk dat prachtige boek. Een feestje om in te bladeren, en ik krijg er zin van om een feest te geven. Mooie vormgeving met heerlijke foto's en eenvoudige tips.Nog fijn aan het lanceringsfeestje: het gezelschap! Ik ontmoette Mama ABC Sofie, Mamzella Evelien, Mama Expert Nele, Sabrina (van de blog), Mama van Vijf Anne, Charlie On Sneakers, (Wat maakt) Ann-Sofie, een roodharige streekgenote en Carla die het zelf maakt. En nog een hoop andere mensen - maar ik heb natuurlijk niet met iedereen gepraat. Klik zelf maar eens op de linkjes.Het boek 'feest! - creëer je eigen WOW-factor" is uitgegeven bij Horizon.

4 opmerkingen:

 1. Dat ziet me er inderdaad wel een leuk boek uit om cadeau te geven of te krijgen. Een soort van Pinterest op papier 😄 .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè. Auteur Ine gaf ook toe dat het voor haar ook allemaal begonnen is met Pinterest :-)

   Verwijderen
 2. Oh wat tof van je om mijn blogje te linken! 😘

  BeantwoordenVerwijderen