zondag 29 oktober 2017

Mom Blog Awards 2017: dankuwel allemaal!

Dat was wel even verschieten, gisterenavond, toen ik op de valreep dan nog de publieksprijs in de wacht sleepte op de Mom Blog Awards. Lichtjes aangeschoten stond ik dan voor ik het goed en wel besefte naast Erika Van Tielen op een podium te lachen naar het vogeltje, met een hoop prijzen in mijn handen.En dat allemaal omdat jullie echt wel gestemd hebben op mijn blog. Waarvoor veel dank. Het grootste deel van mijn prijzenpakket bestaat een een gigantische mand van Koffie Kàn. Wie zin heeft in een kopje koffie is welkom om dat hier bij mij te komen drinken, want er is véél.

Dankjewel ook aan Nele van Mama Expert natuurlijk, voor de organisatie.

Ik schrijf binnenkort wel eens wat uitgebreider, maar voorlopig is het dit, om jullie te bedanken. Bij de andere winnaars waren er twee die mijn extra speciale vermelding nu even verdienen:

Mama Naturelli, omdat dat over bewust en natuurlijk ouderschap gaat en dat helemaal mijn meug is.

Anna is Anders.  Omdat haar Anna anders is. Geen blog over mooie kleertjes en over hoe tof het was op de avant-première van de nieuwe Disney Junior-film, maar over het leven met een zwaar gehandicapt meisje. Krop-in-de-keel-mooi-geschreven, het zet je aan het nadenken over "wat als het ons overkwam" en maakt je dankbaar voor alles wat zo vanzelfsprekend lijkt. De mama van Anna nam haar prijs in ontvangst met de woorden "ik blog omdat ik niet zo goed kan spreken voor publiek", maar schrijven kan ze. Neem zeker eens een kijkje. Hartjes voor Anna en de rest van haar gezin.8 opmerkingen:

 1. Ik stond ook helemaal perplex met mijn mond vol tanden op dat podium! Hebben we goed gedaan! Merci voor de vermelding! Proficiat en nu nagenieten ��

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Joke, voor jou ook proficiat! Zo verdiend xx

   Verwijderen
 2. Je mooie woorden over mijn blog doen me blozen. Dankjewel! Toch zijn we allebei niet heel erg 'anders', want net als jij heb ik een bijzonder groot hart voor natuur en milieu.
  Een dikke proficiat met je verdiende award! Ik vermoe dat je net als ik nog steeds nageniet...
  Groetjes van Renilde

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij ook van harte gefeliciteerd! Inderdaad, we genieten nog na :-) Ik blijf je volgen!

   Verwijderen