dinsdag 3 oktober 2017

Wat eten de Fresita's: weekmenu week 39

Over het menu van vorige week valt er niet zo bijster veel te vertellen. Dat ga ik dan ook niet doen. In het kort: er werden veel restjes gegeten en we aten een paar keer op een ander.

Afgelopen dinsdag werd er wel weer een enorme lasagne gemaakt. De traditie van het samen koken gaat verder, en onze officieuze cateringdienst breidt ook gestaag uit: we maakten met z'n tweetjes lasagne voor drie gezinnen, en ik zorgde nog voor een extraatje voor drie genodigden waaronder een vegetariër - dus er was zelfs differentiatie in de porties (ook nog omdat er sommige van de 6 kinderen waarvoor gekookt werd alleen groenten eten als ze onherkenbaar gemixt zijn). 


Op verzoek van Jackie was het "gewone" lasagne. Daar verstaan wij die van Jeroen Meus onder. Zo'n lasagne, dat is best veel werk. Maar dat vele werk geeft wel veel voldoening. 

foto pixabay


Volgende week weer wat meer details. Over risotto met champignons van Zwamburg bijvoorbeeld, de nieuwste aanwinst van onze Buurderij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten