dinsdag 26 oktober 2010

Monchichi!


Hier zit hij dan. Hij woont heel gezellig zoals u ziet, in de etalage van een prachtige speelgoedwinkel. Een vriendje uit mijn jeugd, jaren niet meer gezien. Een kleine week geleden zag ik nog hoe de jongste uitwas van mijn vriendinnenclubje er eentje kreeg als geboortecadeautje. Precies even schattig, Louise en haar monchichi. Van zo'n dingen word ik blij.
En het is natuurlijk geweldig niet-gestructureerd, maar daarom net wel héél mademoiselle Fresita, dat het concept van deze blog pas vorm krijgt na zijn ontstaan... Les choses que j'aime... en dat zijn er nogal wat: lekker eten, lieve vrienden, mooie kleren, mensen die hun best doen... en monchichi's dus. Ik bezorg u van tijd tot stond een glimp van wat mij pleziert. En misschien soms ook wel van wat mij stoort. Want voor iemand met een hekel aan lawaai en drukte en stank en aangeraakt worden door mensen die ze niet kent, met een panische angst voor auto's en die bovendien niet zo goed Frans spreekt, is het hier niet elke dag een wandelingetje in het park. De neuroot in mij: u hoort er nog van!

4 opmerkingen:

 1. Ik kan je blog niet volgen... Ik krijg altijd foutmelding :-) Wou anders wel de eerste zijn :-) (zag je naam via Tine Camps en was nieuwsgierig naar je spullen gezien ik er ook zelf maak :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, Flavie, geen idee hoe dat komt! Ik ben dan ook de minst ervaren blogger op het net. Ik zie dat ik inderdaad ook mezelf niet kan volgen (klinkt raar, maar soms zo waar :-) En nu... ga ik er maar van uit dat dit probleem op den duur zichzelf oplost. Fijn dat je me er op wijst, dan weet ik dat het niet aan mij ligt dat ik geen volgers krijg. Je zal voorlopig gewoon af en toe moeten komen kijken. Er staan nog niet veel zelfgemaakte spullen op de blog, maar dat komt nog. Ben wel benieuwd naar de jouwe, kan ik ze ergens zien?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. klik maar op mijn naam en je ziet mijn blog staan normaal gezien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé Flavie, ziet er leuk uit! En je kan volgen intussen, 't was dus echt een probleem dat zichzelf oploste, was alles maar zo!

  BeantwoordenVerwijderen