zaterdag 10 september 2011

these boots are made for walking

en dat zullen ze doen ook:


smoorverliefd ben ik. Op mijn nieuwe botjes. De kenners onder u hadden het vast meteen gezien: 't zijn die van de Weekend Knack. Met een gigantische korting, in een heel mooi pakske aangekomen, met een klein flesje roze bubbels erbij en al. Zonder verzendkosten of niets. Heerlijk toch. Jammer dat ze te klein waren - ik had het kunnen weten: als het over botten zonder rits gaat, dan geraak ik niet in een 38. Dat is ooit nog gebleken. Na lichte paniek bleek dat ik ze in de winkel mocht gaan omruilen. En de winkel, dat is een aanrader: de Monar in Antwerpen.

Dan mogen nu deze versleten vrienden naar het stort.


Hoewel. Als ik ze zo zie. Daar was ik ooit ook zo verliefd op, en eigenlijk ben ik wat dat betreft toch wel een beetje een hele trouwe hond. En eigenlijk zijn die helemaal niet zo versleten. Op de foto te zien al helemaal niet. 't Blijven toch ook schoontjes. En comfortabel zelfs. En deed ik ooit al mooie schoenen weg voor ze volledig van mijn voeten vielen? Ik dacht het niet. Dus deze mogen ook nog een tijdje blijven.

Daag. Geen tv voor mij vanavond. Ik ga naar mijn botten kijken. En mijn avondgebed gaat uit naar mijn collega Valerie, die dezelfde botten kocht maar de volle pot betaalde.

3 opmerkingen:

 1. Prachtige laarzen.
  Ik heb er deze ook nieuwe gekocht, ook in cognac-kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja ... botten, wie heeft er nu niet enkele paren op het schoenenrek staan he !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zalig! En het feit dat ze met korting waren, maakt ze alleen maart mooier!

  BeantwoordenVerwijderen