vrijdag 9 september 2011

zip it

ik maakte vanavond 3 ritstasjes en zowaar een leuke foto:


Ik besefte namelijk ineens dat ik dan wel fotografeertalent én een echt goeie kodak ontbeer, maar dat wij hier wel zo'n I-ding in huis hebben waarop leuke apps staan waarmee je leuke dingen kan doen met foto's. Bij deze!

En ja, het klopt: u ziet vier ritstasjes. Eéntje had ik nog liggen. Het gele met beertjes. De andere zijn vandaag versch gemaakt. Met de hulp van de geweldig heldere uitleg van Miss Stik - die ik binnenkort in 't echt ga ontmoeten - daarover later meer!

Voorlopig alle vier even gereserveerd. Een vriendin van schoonmama wil er twee kiezen. Normaal gezien komen er dus volgende week twee weer op de markt. Voor vijf euro per stuk, daar kan ne mens toch niet voor sukkelen. (hoewel ik er eigenlijk best hard op gesukkeld heb. Je wil echt niet weten hoe vaak ik een rits verkeerd aanzet of op de valreep in de stof knip. Of te diepe knipjes geef, van die dingen. En dan zen blijven. Niets voor mij eigenlijk.)

En nu even une chose que je n'aime pas: Restaurant de la Bourse is dicht. Om een nogal stomme reden eigenlijk, u leest er hier alles over. Gewoon knaldebal dicht. We kunnen niet eens meer nog één keer als afscheid gaan eten. Echt zonde, zo'n oerdegelijk restaurant. Ideale plek voor mosselen en steaks en frietjes, dat soort dingen. Ik houd mijn hart vast voor wat er in de plaats komt.

1 opmerking: