zaterdag 31 maart 2012

4en maar

Meneer Fresita en ik verdragen elkaar al vier jaar. En dat kost ons bijzonder weinig moeite. We doen dat zelfs met veel plezier. Maar het mag toch gevierd worden. En dat doen we graag met lekker eten. Het mag een klein beetje chiquer dan anders, dus we trokken naar La Manufacture, om de hoek eigenlijk. Een prachtige zaak is dat. Oorsrponkelijk een drukkerij, en daarna het fabriek van Delvaux (waarmee ik echt niets heb - maar stiekem zou ik het toch wel fijn vinden om van één of andere stinkend rijke groottante zo'n antieke brilliant te erven), en nu dus een restaurant. Ook interessant: het eten is er ook wel lekker. Niet hallucinant, maar wel lekker.

En de mensen zijn er héél aardig. Maar misschien zeg ik dat wel omdat het complimentje van de smachtende serveuse over mijn très belles chaussures wel heel erg charmeerde.


Can you blame her? 't Zijn zo'n schoontjes ook hè. Niet eens nieuw - al meer dan een jaar heb ik ze. Belgisch design bovendien, van de geweldige ontwerpster Nathalie Verlinden. Zoek maar eens op - allemaal zo mooi. Niet goedkoop - maar daarvoor dienen outletshops. Zoals Sweetie Darling - waar ik deze kanjers op de kop tikte. Vooral een kinderwinkel, maar af en toe vind je bij Eef ook iets voor de mama's of de niet-mama's. Kijk eens op de website, maar ga vooral eens naar Sint-Niklaas om in de winkel zelf te gaan snuffelen. Voor als het al eens iets anders mag zijn voor uwe kleine. Of, als ge chance hebt, voor uzelve. En als je denkt: toch een klein beetje duur... ik spreek uit ervaring: iets waar volslagen onbekenden u over complimenteren - dat mag toch iets kosten, niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten