vrijdag 6 april 2012

groenten uit Engsbergen

Een vriendinneke van "het platteland" kwam op bezoek bij Mademoiselle in de grote stad. We dronken koffie in het Centraal Station (man, die caramel cappuccino is echt overdreven lekker), gingen snuffelen tussen de boeken, dronken halfenhalf, dineerden bij Le Fin de Siècle in de Kartuizerstraat en aten een dessertje bij De Markten. The usual dus. Er was even het plan om een filmpje te gaan kijken in de cinema, maar dat plan viel in het water doordat we met ons geklets de tijd vergaten en de film rateerden. Nous avons manquées notre film - zou op één van de examens gestaan kunnen hebben die het vriendinneke de voorbije weken heeft moeten verbeteren.

In plaats van de cinema, werd het een filmpje thuis. In 't Kempisch dialect, tegen de heimwee.


Groenten uit Balen. Loved it! Ook voor Germaineke haar garderobe ja.

Het bezoek werd een logeerpartijtje dat werd afgesloten met ontbijt. Plannen vielen alweer in het water - dit keer waren we niet te laat maar te vroeg op pad. Te vroeg althans voor A.M. Sweet en daarom werd het Exki. Daar ben ik toch ook wel fan van.

(by the way: tot voor kort was ik er van overtuigd dat ik iedereen uit Engsbergen kende. Blijkt dat er daar een hoop bv's wonen waar ik ofwel nog nooit van gehoord heb, of waarvan ik eigenlijk niet geloof dat ze uit Engsbergen komen - check wikipedia. Raar!)

4 opmerkingen:

 1. Awel, dat was ook mijn eerste gedacht, dat van uw laatste alinea!
  Echt een zalige film!! Krijg ineens goesting om hem opnieuw te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zedde gij ok van Engsbergs? (dan moet ik stilaan gaan geloven dat ik écht niet iedereen ken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nejet gij, maar ik woon vlakbij Looi en zo'n wereldstad is dat niet hé? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. kom dan maar eens naar La Dorlotterie - da's ook nie ver - en maak u dan kenbaar - ik ben nieuwsgierig naar je! (of draag die witte jurk van op dat fotootje, dan zal ik je zo wel herkennen)

  BeantwoordenVerwijderen