dinsdag 26 november 2013

En het is weer tijd voor ... La Dorlotterie!

zondag is La Dorlotterie er weer!

Van 12u tot 18u, een gezellige winkelnamiddag in café Den Hemel, Hoornblaas 107 in Zichem. Waaraan mag je je op deze kersteditie verwachten?

handgemaakte juwelen van Billy Rose / leuke hebbedingetjes van Egeltje / prachtige handgemaakte retro-knuffels en accessoires van Meeniak / hippe en ecologische kleuterkleding van Kleuterstraat / kaartjes en grafische ontwerpen van Lady Lief / zwierige rokjes en andere handgemaakte kinderkleertjes van La Fille De François / prachtige dameskledij van Lily and the Lady (OMSK, Just in Case, Best Behaviour,...) / kleurrijke kinderspulletjes van Mademoiselle Fresita / ...

nog meer leuks:
- laat je bengel fotograferen bij Isabelle
- kindergrime door Sarah
- laat je velletje in de watten leggen door Hanne van La Farfalla
- geniet van de heerlijke baksels van Hildegarde van Zo Zoet

Bovendien komt Axel Janssens voorlezen uit zijn nieuwe boek: in "Kobe en de Knuffeldraak" beleeft Kobe (uit "Wat doet Kobe in de doos") een nieuw, nog spannender avontuur! 
Je kan op La Dorlotterie een gesigneerde versie van dit nieuwe boek komen kopen, en om 14u en 17u leest Axel voor!
Uiteraard is ook Den Hemel gewoon open, dus voor wie graag iets wil drinken (al dan niet met een zalig gebakje van Zo Zoet) staan beneden in het café Theo en zijn personeel klaar.

We hopen jullie weer massaal te mogen verwelkomen!


PS: er worden goodiebags verloot onder de bezoekers en via onze facebookactie is er een aankoopbon van 25 euro te winnen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten