zondag 11 mei 2014

blijmakers - week 19

De laatste week met een kind van nul jaar in huis. Een mooie week. Maakte mij blij:

1) een prachtig gezicht op maandagochtend op de Oude Graanmarkt. Ik waande me op Montmartre in Parijs. En ik maakte een foto die me zo bevalt dat ik denk dat ik er een postkaartje van moet laten maken.2) jarige collega's met taart voor iedereen.

3) een paar knutselavondjes met een zakje niet onaardige sleutelhangers als resultaat.


4) een dessertje delen met mijn dochter. Ik het neuzekesijs, zij de aardbeien, frambozen, bos- en rode bessen. Bij de Royal.

5) lunch en babbel in Le Temps des Tartines. Lekker slaatje, lieve bediening.

6) La Dorlotterie. Een eerder gezapige versie. Maar gezellig, mooie standjes en ik hoorde geen klachten over de verkoop. Altijd ook weer een fijn weerzien met enkele toffe mensen. En een paar mooie spulletjes die ik toch onmogelijk kon laten liggen.

7) Een gezellige bijpraatsessie, met iemand waarmee dat eigenlijk te weinig gebeurt (anders heet dat gewoon praten en niet bijpraten). We hebben het vooral over gezond eten maken intussen een fles mierzoete schuimwijn en een grote kom chips soldaat.

8) Mijn eerste moederdagkado. Manlief liet zich inspireren door het laatste zinnetje van mijn vorige blogpost (hoewel ik denk dat hij daar gewoon zelf wel was opgekomen). En dan bleek mijn dochter ook nog een keukenrol beschilderd te hebben in de crèche. Ik vermoed een groot schilderstalent in de dop.

9) Heel mooi nieuws. twee van mijn favoriete mensen planten zich voort, een goede zaak zeg ik u!

10) Een shop-uitje met de mama. Dat overkomt me niet vaak. Maar een kadobon stuurde me dan toch richting Zzocco. En de milde schenker van die kadobon wilde best wel mee. Waarna we gauw weer geconfronteerd werden met onze vaak toch wel tegengestelde kledingsmaak. Tot we bij een bijzonder mooi rekje kwamen waar we allebei verrukt over waren. De bon en nog veel meer geld werden allemaal opgesoupeerd aan "Mais il est où le soleil?". Dank u mama.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten