dinsdag 17 november 2015

#dinsdagpinsdag week 47

Uw wekelijkse portie, naar een idee van Gerhilde van Gerhilde Maakt.

1. ikeakar


Ik zag deze kar al bij zo veel mensen en op zoveel blogs en met zo veel toepassingen en ik vind ze altijd leuk. Met de nakende verhuis zal er nog wel eens een ikea-bezoek in de pijplijn zitten, en dan neem ik er toch eens eentje mee. Eigenlijk kan elke kamer in het huis wel zo'n karretje gebruiken. 


2. draagdoek / hangmatAl vaak tegengekomen online en het lijkt me heerlijk. Je geweven draagdoek over de tafel knopen tot een hangmat. Tijd om het ook eens echt te proberen. Voor Jackie of voor Lucille?3. breiende opaEén van mijn Pinterest-borden heet "smelten". Met van die prentjes waar ik van smelt. Puppy's enzo. En een breiende opa


4. sterrenpakVeel wordt er hier tegenwoordig niet meer genaaid. De babybox staat op de plaats waar de naaitafel stond en de prioriteiten zijn verschoven. Maar dit sterrenpak ziet er toch wel heel tof én simpel uit. Misschien toch eens het proberen waard. Het is geen naaipatroon maar een link naar een webshop, dus als naaien dan toch geen optie is, kan kopen natuurlijk ook nog altijd.


5. haar-frutselsVan kunstige kapsels heb ik niet veel verstand, maar een sjaaltje rond een dot moet nog net lukken denk ik.6. leren fotograferen
Ik ben een luizige fotograaf en dat stoort me wel een beetje. Vooral omdat ik twee prachtige kinderen heb en omdat ik bovendien een blog heb, zoals u weet. Ik houd zelf veel van blogs met mooie foto's, maar schiet dus zelf tekort. Maar om een volwaardige cursus te gaan volgen ontbreekt het me dan weer aan motivatie. Misschien kan ik hier nog wel iets leren.
7.  herfstknutsels


Jackie en ik zijn in een herfstige creatieve mood. We deden al vanalles met stokken en takken (beschilderen, stokken omwikkelen met wol, bladeren opplakken, drogen ...) maar met ponsjes kan je ook wel superschattige dingen doen. Ik haal een ponsje in huis voor onze volgende knutselsessie denk ik. Ideetje van website in het Chinees.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten