dinsdag 26 september 2017

Jackie en Lucille loooove Ella's Kitchen

Gezonde voeding is, zoals u vast al wel weet, één van mijn stokpaardjes. Mijn kinderen mogen wel snoepen (het zou een beetje hypocriet zijn ze dat te ontzeggen aangezien ik zelf kamp met een suikerverslaving), maar zo lang het nog kan, probeer ik dat toch binnen de perken te houden. Gelukkig bestaan er ook heel wat lekkere dingen die gewoon gezond zijn. Uiteraard zijn er groenten en fruit, maar ook in onze "snoep- en koekendoos" zit er heel wat lekkers zonder suiker, zonder kleurstoffen, en met een heleboel biologische ingrediënten.Ella's Kitchen is zo'n lijn van producten waar wij enorm van houden. Een deel van het assortiment bestaat uit fruit- en groentepapjes en babyhapjes. Die heb ik nooit gebruikt, aangezien onze kinderen nooit gepureerd voedsel gekregen hebben (wij volgden de Rapley-methode). Ik kan me wel voorstellen dat die hapjes wel handig zouden kunnen zijn op verplaatsing, voor die schaarse momenten dat je niets geschikts kan vinden om Rapley-gewijs aan je kleintje te geven.
De smoothies, yoghurtjes en "ontbijtjes" zijn hier wel toppers. (Dat laatste wordt hier wel als tussendoortje gegeten, niet echt als ontbijt). Al die dingen zitten in knijpzakjes, een heleboel afval voor een klein beetje eten, maar wel handig voor onderweg: netjes, hersluitbaar en geen vuile potjes in je tas achteraf. Een hit tijdens lange autoritten.Ook de koekjes vallen hier geweldig in de smaak, en als ze zin hebben in iets knapperigs worden mijn dochters enorm blij van de "puffits" en de "smikkelsticks". Ik merk dat wie meer suiker gewoon is (ikzelf bijvoorbeeld) deze dingen nogal flauwtjes vindt, maar Jackie en Lucille vinden ze lekker, dus ik blijf ze kopen. Smikkelsticks lijken bovendien uiterlijk op Cheetos, ideaal om op tafel te zetten bij een feestje en mijn dochters te laten geloven dat ze chips eten.

Om het helemaal compleet te maken: Ella's Kitchen is bovendien een heel tof bedrijf, met het hart op de juiste plaats. Ze doen hun best om de planeet niet om zeep te helpen door voor biologisch te gaan en door bewust om te springen met hun verpakkingen. En ze steunen enkele mooie projecten in Zambia.


Ella's Kitchen is een Brits merk, maar je kan het ook bij ons in vele winkels minstens een deel van het assortiment kopen: bij Carrefour, Colruyt, Bio-Planet, Albert Heijn en bij Kruidvat. Deze post lijkt uiteraard wel reclame. Daar maak ik geen geheim van: dat is het ook. Omdat ik het merk zo'n warm hart toedraag, heb ik hen gecontacteerd om te vragen of ik een stukje over Ella's Kitchen mocht schrijven. Als dank kreeg ik een doos met lekkers aan.

3 opmerkingen:

  1. Al veel in de rekken gespot,p. Misschien toch eens een kans geven!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. wij kopen voor de rest eigenlijk weinig voorverpakte snacks, maar dit zijn toch toppers voor af en toe!

      Verwijderen