dinsdag 31 oktober 2017

Uit met de mini's: Wondergrond

Wij brachten vandaag een mooi stuk van de dag onder de grond door. Op de mijnsite C-Mine in Genk huist er deze vakantie een wonderbaarlijke rattenfamilie in het ondergrondse expeditieparcours. We spraken met een heleboel ouders en kleuters af om dat eens van naderbij te bekijken. Ik had geen idee wat te verwachten van Wondergrond,  maar het was prachtig!Dus: het zijn geen echte ratten. Het zijn prachtig gegrimeerde en gekostumeerde figuranten die een spannend, donker parcours bevolken. Onderweg moeten er raadsels opgelost worden, zijn er levensgrote kijkdozen met allerlei surreële taferelen, mini-concertjes, balletopvoeringen...Absuluut een aanrader. Best wel spannend en heel mooi uitgewerkt. Wel reserveren!

  • Datum
28 oktober 2017 t.e.m. 5 november 2017, 11 november en 12 november 2017.
  • Openingsuren
Van 10u tot 17u. Om het kwartier zal er één groep vertrekken, er worden max. 30 personen toegelaten per groep.
  • Duurtijd
De tocht duurt ongeveer één uur.
  • Tickets & prijs
€ 8,00 per persoon van 3 t.e.m. 12 jaar. Kinderen onder 3 jaar gratis.
€ 9,50 per persoon vanaf 13 jaar.
  • Leeftijd
Voor kinderen van 3 tot 12 jaar.
  • Groepen
Wondergrond kan je ook in groepsverband beleven. Bijvoorbeeld met je hele familie of voor een verjaardagsfeestje. Voor groepen is het zeker aangeraden om de tickets gelijktijdig aan te kopen , zodat je gelijktijdig kunt vertrekken.
  • Toegankelijkheid
Voor personen met een handicap is er een aangepast parcours en een aparte toegang met lift voorzien. Er kan per rondgang 1 persoon met rolstoel mee. Daarom vragen wij om zeker contact op te nemen met het bezoekersonthaal, telefonisch 089 65 44 90 of via mail visit@genk.be.
De beklimming van de schachttoren tot het eerste platform (ongeveer 15m) is inbegrepen in dit parcours. Het tweede en hoogste platform (65) zal gedurende de periode van Wondergrond niet toegankelijk zijn.
Gezien de vele trappen in C-mine expeditie raden we aan van buggy's niet mee te nemen. Deze kunnen geplaatst worden in de vestiaire naast het onthaal.
  • Meer info
C-mine bezoekersonthaal
T 089 65 44 90
visit@genk.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten