zaterdag 25 november 2017

De mini-Fresita's lezen een boek: "de talenten van Jackie" van ZebraBook

Het is voorleesweek! En die staat deze week in het teken van voorlezende vaders. Laten wij er nu toevallig zo eentje in huis hebben.Een heel bijzonder boek in Jackie's boekenrek is "De talenten van Jackie" van ZebraBook, een mooi gepersonaliseerd boek, gebaseerd op de letters van haar naam. Heel gemakkelijk te bestellen en een heel fijn cadeau. Leuk voor in de schoen of onder de kerstboom, maar zo'n gepersonaliseerd boek is ook een pracht van een geboortecadeautje.
Zebrabroek gaat er bovendien prat op vrij te zijn van stereotypen. Dat klopt. Volgens het talentenboek kan mijn Jackie vanalles worden. Ambtenaar, Cameraman, Ingenieur. Een verademing na mijn frustraties in de boekenwinkel.

En het houdt maar niet op: ZebraBook drukt zijn boeken in België op FSC-papier (voor elke gekapte boom wordt een nieuwe geplant). De CO2-uitstoot van het drukken en het transport wordt gecompenseerd. Helemaal mooi.
De volledige reeks boeken kan je bezichtigen op de ZebraBook website. Aan de hand van persoonlijke vragen en informatie zoals naam, geboortedatum en spreektaal, stel je online in enkele minuten tijd een gepersonaliseerd boek samen. Bovendien krijg je de keuze tussen drie verschillende kinderboeken die telkens overeenkomen met een bepaalde leeftijdscategorie. Ook de uitwerking van het gepersonaliseerde kinderboek bepaal je zelf. Op basis van deze opties gaat ZebraBook aan de slag met het schrijven van een magisch gepersonaliseerd verhaal en het maken van het customized kinderboek dat je tenslotte via de post thuis ontvangt.


Met dank aan oona.be en ZebraBook voor de samenwerking!

2 opmerkingen: