donderdag 27 januari 2011

jammie...?

tadaaa...


Jamkoekjes!!! En ja, ik weet dat decor belangrijk is, een mooi tafelkleedje, mooi bordje... maar deze misbaksels komen toch het meest tot hun recht op een pietepeuterig balkonnetje in het centrum van Brussel waar vooral een vuilnisbak staat. Dit werd me op de foto in het kookboek beloofd:


Dat is toch wel andere koek (wow, die is flauw). Een paar minuten geleden zagen ze er nochtans behoorlijk eetbaar uit. Wel nogal in elkaar gezakt, een bakplaat vol aan elkaar geplakte koekjes, maar ze waren wel lichtbruin. En dan gaat mademoiselle nog even mails checken, en dan even 'snelletjes' uitrekenen wie wat nog verschuldigd is aan wie voor ons oudjaarsetentje. De berekening is denk ik gelukt, de koekjes iets minder. Ze zijn dus zwart, en bevatten vermoedelijk meer teer dan een pakje groene michel. De paar vierkante centimeter die er iets minder kankerverwekkend uitzien, heb ik trouwens intussen al opgegeten. En die waren zelfs bijna lekker. Ik ga ze nog eens maken denk ik. Maar niet vandaag.Gelukkig maakte ik vandaag nog wel een paar dingen die wel lukten. Zoals daar zijn:pamperzakjes met slabs. Passen bij elkaar, maar natuurlijk wel afzonderlijk verkrijgbaar. De slabs voor 7,00 euro, de pamperzakken voor 15,00 per stuk.

En dan was er ook nog dit: de gevoerde jurkjes beginnen goed te lukken. Deze zomerse meloenenjurk is maat 110, maar eerlijk gezegd lijkt ze mij nogal groot. Ik zal het eens aan kenners vragen. Ze kost 35 euro.


En iets waar ik me vragen bij stel (de televisie staat aan, vandaar): reclame voor antibacteriële zeep van een u allen gekend merk: zit nu in een handenvrij pompje, véél hygiënischer want dat pompje zit altijd vol bacteriën - maar is dat nu geen ongelooflijke onzin? Want je wast toch per definitie je handen meteen nadat je dat vieze pompje hebt aangeraakt? Of zie ik nu iets gigantisch over het hoofd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten