donderdag 30 juni 2011

Draak Bonkie en de BeParkte Oplage

Die, buiten het feit dat ze samen in deze blog vermeld worden, geen fluit met elkaar te maken hebben. Wellicht hebben alle moeders van kleuters al wel eens van Hekselien, elfje Fien en draakje Bonkie gehoord. Ik ben geen expert door een tekort aan kleuters in huis - maar ik heb er natuurlijk wel in mijn omgeving. Mijn favoriete kleuters zijn uiteraard nichtje Marthe en neefje Nisse. Moeder Fresita, waarover ik al zei dat zij een goeie naaister is, werd onlangs door de school van Marthe en Nisse ingeschakeld voor naaiwerk. Misschien is dat ook wel gemeengoed in kleuterscholen. En misschien fladderen er in heel Vlaanderen honderden Bonkies en Fienen rond. Maar ik wou u de onze toch niet onthouden: in een creatie van Madame Fresita (dus 'ons ma' gelijk wij hier plegen te zeggen), geshowd door Nisse: draak Bonkie!!!


Zalig toch! U had het zonder twijfel meteen gezien: twee fleecekes van den Ikea, een creatieve juf en een handige oma en uw kind wordt een draak.

En dan nu, geheel zonder 'bruggetje': de BeParkte Oplage. Ik sta daar zondag. Wie zich soms op zondag verveelt, hoeft dat nu niet te doen:

Onder de shelter op Park Spoor Noord in Antwerpen (dus je wordt niet nat als het regent) is er een gezellig marktje met massa's handgemaakt moois, onder andere dat van mij. Wie op facebook zit kan hier zien wat ik momenteel in voorraad heb. Een dagje Antwerpen is sowieso een aanrader, bijvoorbeeld ook voor de Zomer van Antwerpen.

1 opmerking: