zaterdag 23 juli 2011

Chateau du bon plaisir

Wie zou daar nu niet willen wonen? Zo'ne schone naam. En 't is best oké daar ook, het kasteel waar wij de afgelopen dagen verbleven:In Normandië is dat. We waren er een midweek, met een bende gezinnetjes (de Miekes waar ik ooit al eens naar verwees).

Het weer was er zoals ik me het weer in Normandië altijd voorstel. Veel regen dus. Maar het kasteel was groot genoeg om binnen te blijven. Zelfs met een vijftiental schreeuwerige kinderen. We kookten, bakten, gingen wandelen tussen de buien door, speelden memory met driejarigen - hoe komt het dat die kleine varkens daar zo steengoed in zijn? 't Was de moeite. We breiden er gisteren en petite comité nog een klein vervolg aan, op het strand van De Panne en daarna op de Gentse Feesten. Ook niet slecht.

4 opmerkingen:

 1. Schonen buitenkant! Komen er ook foto's van binnen? (niet dat ik curieus ben ofzo...)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Groot gelijk Juffrouw S! Kijk hier maar eens: http://www.gites.eu/fr/a-louer/nord-pas-de-calais/pas-de-calais/gite/8117/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh! Ik zou daar precies wel niet binnen durven met mijn kroost... zo schoon en proper dat het daar is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wel, dat valt eigenlijk reuze mee. Wij hadden meer dan tien kleine mormels bij - en dat zonder brokken. Het is inderdaad wel proper, maar 't staat er absoluut niet vol met kleine breekbare spullen of dure meubels, dus allemaal heel relax!

  BeantwoordenVerwijderen