zondag 18 december 2011

Jingle all the way

Na een paar weken leven op mijn eigen ritme (zéér langzaam that is) was het best een heftige week. Een meer dan fulltime werkweek met bovendien massa's (nu ja) avondactiviteiten: ik vertelde al over de Gemaakt-workshop en de dag daarna schoof ik alweer met mijn Pfaff aan voor de maandelijkse Fou de Coudre-avond. Ik maakte er een paar papieren-zakdoeken-zakjes:


van een restje gewatteerde stof - niet helemaal mijn ding met die beertjes maar eigenlijk toch wel een klein beetje schattig. Te koop, voor vijf euro per stuk. Roept u maar!

Gisteren was het trouwens weer tijd voor de Kunstkaai in Diest, en het was een succes. Gezellig, veel bekend volk en een goede verkoop. Dat had wel even wat voeten in de aarde - mijn zelfvertrouwen stond op een wel erg laat pitje toen ik na twee uur nog helemaal niets verkocht had - maar plots liep het wel los en gingen er toch een paar hemdjes, jurkjes en mutsen over de toonbank. Oef - een mens zou nog aan zichzelf beginnen twijfelen :-)

Zo, klaar voor een nieuwe stevige werkweek - met weliswaar minder verplichtingen buitenshuis maar toch nog best wat op het programma: twee kleine klanten wachten op een bestelde muts - en u weet dat het eigenlijk al geen weer meer is om geen muts te hebben. Ocharm die mannekes.

2 opmerkingen:

  1. Bij het lezen van Den Hemel klonk dit me bekend, maar er zullen wel zoveel "Hemels" zijn, maar nee, het gaat over mijn eigenste DE Den Hemel:-)
    En nu weet ik vanwaar ik je naam herken, van de Kunstkaai:-)
    En ik dénk ook van iets soortgelijks even tevoren in Zichem?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad, ik stond op de Kunstkaai. En Den Hemel is inderdaad Dén Hemel. Daar organiseer ik samen met enkele vriendinnen twee keer per jaar "La Dorlotterie", vergelijkbaar met de Kunstkaai (maar wij waren eerst ;-) ) , kleinschaliger en indoor. Groetjes xx

    BeantwoordenVerwijderen