zaterdag 9 februari 2013

counting my blessings - 2013, week 5

Niet alleen kom ik de laatste tijd bloggewijs niet veel verder dan het tellen van mijn zegeningen, bovendien gebeurt dat nu ook al met een week vertraging. Ik breng de laatste weken meer uren door op mijn werk dan ik strikt genomen leuk vind, maar dat is het leven zeker. Bovendien mag ik naar 't schijnt niet klagen over druk en veel werk, ik heb namelijk geen kinderen - weet ik veel wat drukte is. Wacht maar! Binnenkort klaag ik hartelijk mee! Week zes van 2013 loopt alweer ten einde - een mooie gelegenheid om terug te blikken op wat voor leuks ik de week ervoor deed.

- De week begon met een fijne afspraak met een ex-collega, in haar uiterst charmante stad. Een verrassend zonnige namiddag brachten we al stadswandelend door, en als we niet wandelden, nipten we warme chocolademelk in Le Pain Quotidien en lunchten we overheerlijk met een Marokkaanse toets bij Ronda op de Vismarkt. Een aanrader! We praatten honderduit want het was alweer heel lang geleden ("Och! Jij bent zwanger???" - dat soort lang geleden) en we dronken op het einde van haar examens - waarvan een paar dagen later bleek dat ze een groot succes geweest waren. (Hoedje af voor wie op zijn veertigste gaat voor een grondige carrièremove, de mediawereld verlaat en zich omschoolt tot verpleegster).

- een upgrade in het openbaar vervoer- Op dinsdag waren er Bachcantates in de Bozar. Nu we geen tv meer hebben, gedragen we ons soms als volleerde intellectuelen. Met klassieke muziek en al. Mooi hoor.

- Een gezellige lunch met een gezellige collega op donderdag.

- alweer dikzakkenyoga en een fijne kennismaking met lesgeefster Eveline op de tram op weg naar huis

- een paar keer goed nieuws vanuit andere zwangere hoeken (welkom Ferre, Linus en Juliet!)

- een babyborrel met een mooie lieve baby, aangename mensen, lekker eten en mooie doopsuiker (ideeën vormen zich!)

- lekker ontbijt

met banaan met kaneel en honing, smoothie van kiwi en
yoghurt, havermout met sojamelk, visolie en andere supplementen


- en tot slot een klein familiefeestje

2 opmerkingen:

  1. Oh tof, yoga bij Eveline. Prima bevallingsvoorbereiding .
    En als je magnesium nodig hebt, dat ligt hier nog, niet kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 't is inderdaad heel tof. Magnesium heb ik voorlopig niet nodig, spierkrampen komen met intervallen van drie weken ofzo, dus nog niet echt de moeite. Als het erger wordt, weet ik je te vinden. Alvast bedankt voor het aanbod.

    BeantwoordenVerwijderen