maandag 23 maart 2015

alle dagen blij: week 12

week 13 is alvast begonnen,

maar in week 12 werd ik blij van:

maandag: jackie-dag
Elke maandag is Jackie-dag (elke dag is Jackie-dag, uiteraard, maar maandagen nog meer dan anders omdat wij die met z'n tweetjes doorbrengen) en afgelopen maandag was extra gezellig. Door, om maar iets te zeggen, een goeie start met een heerlijk ontbijt.En niet in het minst omdat Jackie een laaaange middagdut deed en mij zo toeliet wat tijd achter mijn naaimachine door te brengen. De pasgeboren baby's in mijn omgeving zullen blij zijn, alsook de baby's die binnenkort in onze omgeving gaan geboren worden.

dinsdag: latte op terras
Een late shift, dus een vrije voormiddag. Zo'n echte vrije, met Jackie op de crèche en de prille maartse ochtendzon die net op het terrasje valt waar ik passeer. Ik kan niet anders dan gaan zitten, een latte bestellen en de Flow doorbladeren. Zaligheid.woensdag: gewonnen!
fijne mail in de werkmailbox: Jacqueline heeft de kleurwedstrijd van ons personeelsblad gewonnen! U mag haar prijs afhalen aan het onthaal. (Die prijs blijkt een doos way too girly speelgoed voor zesplussers, maar kom).

donderdag: Luis!
De ontmoeting met de knapste man die ik in tijden leerde kennen. Luis is zeven weken oud en straalt al even hard als zijn dolgelukkige mama, mijn lieve collega.

vrijdag: carrot cake
Ik ben absoluut geen kenner, maar dat de koffie van Or duizend keer lekkerder is dan eender welke andere koffie die ik ooit proefde, staat buiten kijf. Je hebt even tijd nodig, ook voor een latte-to-go, want hier wordt je koffie met zorg en aandacht bereid. Ik durf zelfs zeggen 'met liefde'. Met een knap staaltje latte-art on top. En dan nam ik daar nog een stuk wortelcake bij, die al even hemels bleek. Een paar minuten puur genot tussen de rush crèche-vroedvrouw-apotheek en de tramrit naar het werk.

zaterdag: yoga
Ik was er twee jaar geleden zo enthousiast over, dat het straf is dat ik er tijdens deze zwangerschap nog geen tijd voor had gemaakt. Mijn eerste sessie zwangerschapsyoga, en ik weet weer waarom ik dit zo graag weer wou doen. De combinatie van lichamelijke inspanning en totale ontspanning. Ik ben een notoire sporthater, maar dit zou ik elke dag willen doen. Zo fijn om terug te zijn.

zondag: brunch
Als het even kan, brunchen wij op zondag graag hier om de hoek. Voor vijftien euro per persoon staat daar elke zondag een fijn buffet klaar dat net gevarieerd genoeg om ons alledrie blij te maken. De perfecte start van een zondag zonder plannen.

2 opmerkingen:

  1. Leuk, daar zou ik ook blij van worden..!
    Liefs Saartje

    http://saartjeathome.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen