dinsdag 2 februari 2016

dinsdag pinsdag: week 5

We zijn intussen al een beetje gerodeerd hier in Diest, de hoogste tijd om oude goede gewoontes weer op te pikken. De eerste echte Diesterse Dinsdag Pinsdag!

1. vlinder

Het is bijna carnaval, en verkleden is tof. Vooral zelfgemaakte verkleedpakken zijn leuk. Zoals deze vlinder. Lekker zacht en warm. Volgend jaar misschien.


2. outfit

Sommige mensen gooien hun blog vol met OOTD's of outfit-of-the-days. Je kunt dat saai vinden, of je kunt daar graag naar kijken. Ik behoor van tijd tot stond tot die laatste groep. Kendi is soms mooi en soms minder mooi gekleed. Onderstaande outfit is helemaal mijn ding.


3. bloemetjes van vilt

Ik maakte ze al in tientallen maten en kleuren en ze blijven leuk. De vereiste handigheidsgraagd om dit te maken is erg laag, maar je kan ze natuurlijk ook op Etsy kopen en er een ondernemende creatieveling mee steunen.


4.  creatief met alles

Ik ben zo weg van deze pagina. Als kind was ik al in de ban van potloodslijpsel en ook ik zag er zwierige rokjes in. Maar het kan nog veel meer zijn. En een klein trosje druiven wordt plots een grote tros ballonnen. Of hoe alles je fantasie kan prikkelen, als je maar hard genoeg kijkt.


5. muffins

Als het van Photo-Copy komt, is het waarschijnlijk goed. Met prachtige foto's erbovenop. Deze muffins gaan we zeker eens proberen.


6. sokjes en schoentjes

Ik houd van mooie schoenen, maar de schoenen waarin ik geen blaren krijg, zijn zeldzaam. Zeker mooie open zomerschoentjes met riempjes en gespjes. Sokjes dragen zou een oplossing kunnen zijn. Op foto's bij anderen ziet dat er altijd superschattig uit, maar in mijn hoofd lijkt het altijd fout bij mezelf. Misschien toch eens proberen.


7. drukdrukdruk

Ik doe heel hard mijn best om nooit te zeggen dat ik het druk heb. Mijn drukte boeit niemand, en ik wil het niet druk hebben. De ander heeft het bovendien altijd nog net ietsje drukker dan jij, dus die wedstrijd win je nooit. Stop er maar mee. (quote van The Tiny Twig)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten