dinsdag 12 april 2016

dinsdag pinsdag - week 15

De buit van mijn wekelijkse pinterest-strooptocht:

1. poppen

Ik vind de handgemaakte poppen van Mimi Kirchner adembenemend mooi. En ik krijg er zin van om zelf poppen te maken.2. wassorteerkast

Ik zoek nog naar een elegant én handig systeem om de was te sorteren. Wasmachine in de kelder, droogrek op zolder en het omkleden gebeurt meestal daar ergens tussenin. Daar staat ook onze wasmand, maar ik zou liever die was al meteen gesorteerd zien. Misschien is deze kast van Ikea iets? Het is eigenlijk een speelgoedopberger, maar voor de was kan het toch ook?


3. botervlootje

En nu we toch bij Ikea zitten, kan ik het evengoed nog eens hebben over dat botervlootje waar ik gisteren al over blogde. Hoe handig is dat zeg?


4. billendoekjes

Zelfgemaakte wegwerp-billendoekjes. Kan handig zijn. Maar ik denk dat ik het recept van de lotion ga proberen in combinatie met herbruikbare doekjes (wij hebben katoenen doekjes van Imse Vimse). (Ik was trouwens even in de war met het recept: "1 roll Bounty" ... het duurde even voor ik begreep dat het om het merk van keukenrol gaat, niet om de snoepreep.)5. borduursels

De geborduurde foto's van Jose Romussi zijn prachtig. Gevonden op de fantastische pagina van The Jealous Curator. Zij komt telkens weer met nieuw werk van de meest uiteenlopende kunstenaars op de proppen. Met een herkenbaar gevoel: "Kon ik dat maar" of "Was ik maar op dat idee gekomen". Tja. Dan gaan we tijdens een volgende craft-sessie maar voor het betere "inspired-by" - werk.


6. tule

Mijn voorliefde voor rokken in tule, zou dat ooit overgaan? Nog meer moois op In Fashion Daily


7. strijkkralen

Eigenlijk kan je met strijkkralen heel mooie dingen maken. Zoals dit onderzettertje. Misschien nog eens in huis halen voor tijdens baby-vrije-kleuteruurtjes. (of voor baby-en-kleuter-vrije-mama-uurtjes)Geen opmerkingen:

Een reactie posten