maandag 10 januari 2011

schone kleedjes*

Een jaar geleden begon ik jurkjes te maken en intussen geraken ze stilaan verspreid. Er lopen al enkele mooie poppemiekes mee rond. Ik hoorde al veel moois over blije klanten Anna-Fiona, Mariebel, en zopas kreeg ik een fotootje van Tess doorgestuurd. Zie ze blinken. En je zou mij nu eens moeten zien blinken.

Dat wilde ik maar even laten zien. Want nu wil ik eigenlijk gaan slapen. Heb namelijk tot daarnet gewerkt aan cadeautjes voor twee jarige vriendinnetjes. En dan is 't nog niet af. Morgen verderwerken, hoewel er voor morgen inmiddels ook al enkele andere plannetjes gesmeed zijn (onder andere pintjes drinken in de Roskam, jochei!). Maar we komen er wel!


*voor Nederlandse lezers: schone kleedjes zijn mooie jurkjes, geen zuivere tapijtjes.

6 opmerkingen:

 1. Zie hoe schattig! En zo'n leuk stofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk kleedje! waar haal jij je stoffen vandaan, want dat lijkt op een onontgonnen bron van fantastisch materiaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dankjewel voor de complimentjes. Stofje is inderdaad zalig. En helaas Kapucijnaap, die bron heb ik zelf volledig uitgeput - ze kwamen van bij www.trendydecoration.com - zalige webshop trouwens, geweldige service. Maar de mooiste stoffen zijn er wel uit nu, maar voor massa's andere retrospullen ben je er wel aan het juiste adres!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kom hier via Mme Zsazsa. Joepie, nog een bxl'aar!
  Geestig stofke!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. we kunnen bijna een clubke beginnen :)
  Merci voor de link mademoiselle, al hebt ge het stoffenaanbod inderdaad al behoorlijk leeggekocht, er staan coole dingen tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. welkom Miss Stik, ik ben vereerd! En ja kapucijnaap, een clubke, daar valt over te denken!

  BeantwoordenVerwijderen