donderdag 24 februari 2011

badcape

Volgende week homesale,  deze week een beetje naaien dus. Dit bijvoorbeeld:


Ooh. Een babybadcape. Ik ben er zo verliefd op dat ik bijna een baby zou willen om er in te rollen. Bijna zeg ik wel. En dat is alweer over. Omdat het leven zonder toch ook zo plezant is, en zeker en vast een pak gemakkelijker.

Zo. Ik begin aan wat belooft een superavond te worden. Eerst soirèe privée bij de geweldige Brusselse ontwerpster Conni Kaminski, daarna lekker en gezellig eten bij Fin de Siècle (Kartuizerstraat, aanrader van jewelste. Geen website, deze mensen hebben wel wat anders te doen dan websites te maken :-) en een optreden van Band of Horses in den AB als hoogtepunt. Life is good.

En euh... iedereen welkom donderdag 3 maart hier bij mij, zie vorige post.

En voor wie jaloers is: om uitgenodigd te worden op de soirées privées van Conni Kaminski: ga eens naar haar boetiekje, koop iets, en dan mag je je mailadres achterlaten. U hoort nog van mij hoe het was.

7 opmerkingen:

 1. haha, maar dan wordt die baby een peuter en dat kan ook best goed gezelschap zijn. wat ik wou vragen: exacte locatie en uur van je homesale?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopstraat 8 in Brussel, vlakbij de Nieuwe Graanmarkt (Dansaertbuurt, hoe fancy ;-). Als je je door een GPS zou laten leiden geef je beter Nieuwe Graanmarkt in dan Hopstraat, want de GPS weet vaak niet dat het stukje waar wij wonen ook Hopstraat heet. 't Is naast de politie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geen gps op mijn fiets, maar ik weet het zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aha, buurtbewoners! Fijn, breng gerust mensen mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. en hoe weten we welke bel het is?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die waar mademoiselle fresita opstaat natuurlijk ;-) (of Cambré-Nys, dat kan ook)

  BeantwoordenVerwijderen