zaterdag 16 april 2011

eersteklas tweedehands

Op donderdag scheen de zon, ik zag een paar van mijn vriendinnen, ik kocht een geweldig kleedje in mijn nieuwe favoriete winkel, ik had muurstickers gewonnen met een wedstrijd op tinternet (afgeleverd door dezelfde man van TNT die mijn kodak aan iemand anders heeft overhandigd, we beginnen Roger te kennen), ik keek naar nen hele schone film én we aten de eerste asperges, recht uit Kinrooi, à la flamande, zelfgemaakt en bijzonder goed gelukt. Het leven kan zo schoon zijn. Dan is het misschien niet zo erg om uwe ringvinger vakkundig te dunschillen (lang geleden dat ik nog zo hard gebloed had). Op zo'n dagen is het moeilijk om te kiezen welke chose ge het meeste aimet om over te bloggen.

Maar als je het bloggen uitstelt wordt die vraag al grotendeels vanzelf beantwoord: de asperges zijn al op dus daar kunnen we geen foto van laten zien. En de muurstickers zal ik eens laten zien als ze in gebruik zijn.

De jurk van Think Twice daarentegen:


mooi! 17 Euro. Meer dan op het Vossenplein, weet ik wel, maar als je in de Dansaertbuurt woont dan is 17 euro voor een perfect jurkje een koopje. Think Twice, daar moet ik geen twee keer over nadenken. (ik zou beter in de advertising gaan werken, i know).


En dan nu een teaser naar de eerstvolgende blog: de flyers voor La Dorlotterie zijn af! Plak een bloemetje bij moederdag, zondag 8 mei in jullie agenda's, want dan is Den Hemel in Zichem weer waar je moet zijn, voor kleding en accessoires voor dames en kinderen. Men zegge het voort!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten