zaterdag 21 mei 2011

Mademoiselle in the UK

Voor één keer heb ik eens mooie foto's. Maar dan écht wel heel mooie. Professioneel zelfs. Van een echte fotografe, Olivia Brabbs, uit Engeland. Ook de foto's en het kindje op de foto's situeren zich in Engeland.


Mademoiselle Fresita, prima sportkledij...


Ik ben hier echt wel geweldig opgetogen over. Zo'n professionele shoot, en ik weet niet eens hoe dat nu eigenlijk komt. Wat ik wel weet, is dit: iemand die ik nog een beetje ken van vroeger, kocht bij mij bovenstaand jurkje. Voor de dochter van vrienden uit Engeland. Die vrienden en hun kinders werden nu onlangs zeer uitgebreid gefotografeerd, voor een boekske nog wel! Een Engels magazine voor ouders, over kinderen. Ik weet alleen niet zeker welk boekske. En ik weet natuurlijk ook niet of deze foto's ooit het boekske zullen halen... maar eigenlijk maakt dat allemaal niet zoveel uit. Ik ben gewoon vooral al heel blij met de mooie foto's.

6 opmerkingen:

 1. Die onderste fot is werkelijk de mooiste!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. schoon kleedje, schoon kind, schone foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. waauw, ben zo'n fan van het kleedje... ik geef Marina alweer gelijk, die onderste foto is inderdaad superknap! Waar vond je het stofje eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je, lies. Die stof blijft ook mijn absolute favorietje. Ik vond ze ooit bij de fantastische webshop trendydecoration.com - maar de laatste tijd zijn daar niet veel mooie stofjes meer te vinden. Maar voor ander moois blijft het zeker een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen