zaterdag 3 december 2011

Berenweer

"Wat een berenweer" bromde er vanochtend iemand naast mij onder het dekbed. En inderdaad - er zijn al zomersere herfstdagen geweest. Maar desalniettemin is het een mooie dag: ik had het al eens over mijn vrienden van The Me in You - en die mannen zijn echt goe bezig: een paar weken geleden zagen we ze zelfs aan het werk in den AB - in het voorprogramma van Customs. En vandaag is het zover, 3 december is een historische dag: Girl in Armour staat in de Afrekening. Als dat geen goed nieuws is. Hier werd alvast een bescheiden vreugdedansje gedaan. Stemt er nog maar eens op voor volgende week alstublieft.

Meer nieuws van het muzikale front: gisteren zagen we - alweer - Intergalactic lovers. Geweldig natuurlijk. En donderdag zagen we volledig toevallig een optreden van Gepetto & The Whales - en die mannen zouden ook graag in de Afrekening terechtkomen. En dat zou niet geheel onterecht zijn: we waren echt verrast. Oordeelt u zelf maar. Ook schoon!

Trouwens - mocht u zich afvragen hoe een mens "volledig toevallig" concerten bijwoont: een combinatie van twee prachtige Brusselse initiatieven: De museumnocturnes en de Stoemp Caféconcerten. Wij trotseerden de regen om af te zakken in de catacomben van een gigantisch paleis - waarvan ik niet eens het bestaan vermoedde. Bij het weer bovenkomen werden we dus verrast door hoger beschreven brave jongens. Tja. Soms is het wel plezant om in Brussel te wonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten