dinsdag 4 september 2012

counting my blessings - is het alweer dinsdag?

- Een hoop eten uit de tuin van papa, waarvan we een heerlijke salade Niçoise maakten

- Hoog bezoek in Brussel, twee keer op één dag zelfs: op dinsdag kwamen vriendin met kind langs voor een bezoekje aan het dinomuseum en een klein beetje boterhammen in het park, ’s avonds mocht ik twee andere vriendinnekes rondleiden in onze schone stad. Een rondleiding die zich grotendeels beperkte tot het terras van De Markten en dat van de Royal. Met frietjes en biefstuk, wijn en neuzekesijs. A few of my favourite things dus.

- Een heerlijk etentje met vriendinnekes, bij La Stanza in Leuven. Echt héél lekker gegeten.

- Héél veel naaiwerk. Veel mensen wilden graag vlaggenlijntjes tegen het einde van augustus blijkbaar. Met plezier uiteraard!

- Goed nieuws vanuit het moederhuis in Diest, en daarop volgend een fijn en ontspannend bezoekje aan een oogverblindende moeder en dochter (én een leuk kadootje, met voor het eerst vierkante vlaggetjes, ook leuk)
- Lunch op zaterdag met het lief bij de visbar. Niet De Noordzee voor één keer, maar de overburen. Het verdict: de garnaalkroketjes zijn even lekker, maar de begeleidende sausjes zijn bij de Noordzee absoluut beter, net als de mosselen. En de ambicance van de overkant is natuurlijk ook niet te evenaren.

- Een fijn rendez-vous met een groepje vriendinnen, in het nieuwe huis van één van hen, een verrassing voor een andere, sappige verhalen en lekker eten.

- Een beetje sport op zondagochtend, en een stukje taart in de namiddag omdat we toch moeten zien dat we niet té mager worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten