zondag 25 november 2012

naaimarathon naar de marktjes

Het jaar loopt stilaan op zijn laatste benen, en dat betekent al een paar jaar hetzelfde: een paar weekjes thuis om me, samen met mijn naaimachine, voor te bereiden op La Dorlotterie. Op zondag 9 december is het weer zover: van 12u tot 18u moet je in Den Hemel in Zichem zijn voor je kadootjesjacht. Zoals altijd: handgemaakte juwelen bij Billy Rose, naaisels voor groot en klein bij mij. Intussen ook al vaste waarden: Hillie's Heerlijke Heerlijkheden van "Zo Zoet" en de rockabillyjurkjes van Lucille. Fotografe Isabelle zal er zijn met haar mobiele fotostudio voor originele kinderportretten en ook Bo is er weer, met kaartjes en prachtige beschilderde serviesjes. Nog meer kaartjes kan je vinden bij Ladylief. Gloednieuw: ecologisch design bij de piepjonge webshop Ecodeluxe. En we zijn nog meer lief voor de natuur en de wereld: de Kleuterstraat, een webshop voor kinderkleding, verkoopt alleen wat ecologisch verantwoord is of fairtrade. Mocht u daar uw keuze niet kunnen maken, heeft La Fille de François vast wel iets moois voor uw kleine spruit genaaid.

En zoals altijd: een speelhoek voor de kleintjes, kindergrime en een gezellig café op het gelijkvloers.


U begrijpt: er is geen reden om niet te komen. Tenzij u echt niet kan natuurlijk. Dan komt u de week erna maar eens naar Diest. Daar is het weer Kunstkaai, inmiddels ook een vaste waarde. Een kerstmarkt, maar toch net iets anders. Gezelliger, feeërieker en het aanbod een tikkeltje origineler dan op vele andere markten. Met een pracht van een affiche.


Zo. Morgen nog even inspringen voor een zieke collega, maar dinsdag begin ik eraan. Ik houd u op de hoogte.


3 opmerkingen:

  1. Heb je het 365 dagen project opgegeven? Ik vind de link niet meer terug op je blog.
    Misschien vanaf 1 januari een nieuwe poging doen? Ik vond het een heel leuk rubriekje!

    Succes met de naaimarathon richting Den Hemel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mmm. Ik heb dat project inderdaad nogal laten slabakken, maar ik heb de link niet bewust verwijderd. Ik zal eens op zoek gaan!

    BeantwoordenVerwijderen