zondag 23 maart 2014

counting my blessings, week 12

Van nu af aan tellen we tot tien.

Ten zeerste genietbaar in week 12:

1. Lentezon! Buiten lunchen!

2. Een fijne kennismaking, een aangename avond, lekker eten en fijne kadookes, allemaal ineens op vrijdagavond!

3. cultuur op zaterdag. Weldra meer hierover!4. Een wandeling op zondag. Voor het goede doel, georganiseerd door de vriendekes van de scouts, samen met een handjevol vrienden en familie. Gezellig. (En ook: 't is toch wel schoon in Engsbergen)

5. Babygebarentaal! Al maanden gebaarde ik in het ijle naar mijn dochter, en poef, ineens is ze mee en geeft ze uitermate beleefd aan wanneer ze melk wil drinken.

6. Een zotte film: I heart Huckabees. Highly enjoyable.


7. Leren rugdragen. The sequel, want ja, ik kon dat eigenlijk al. Maar veel vaker dan voor die betreffende foto heb ik dat niet gedaan, dus ik was het een beetje verleerd. Nu er weer zonder-jas-weer in het verschiet ligt, lijkt het me toch wel weer wat, zo'n baby op de rug in plaats van op de buik. Zodus, een nieuwe workshop.

8. Het op mijn beurt doorgeven van kennis: een kersverse moeder leren buikdragen. Een heerlijk gevoel om te weten dat ik moeder en dochter uren en uren quality-time cadeau doe op die manier.

9. Lieve dankjewelletjes van diezelfde moeder die niet minder dan lyrisch was over het boek dat ik haar uitleende.

10. Een etentje met de hele familie. Familiale warmte een een berg steppegras. We kunnen er weer tegen voor een tijdje (wat dat steppegras betreft tenminste. Van familiale warmte kunnen we niet genoeg krijgen).

2 opmerkingen:

  1. Super van dat beleefd om melk vragen! Ik heb hier ook een babysign-boek liggen maar ben er om een of andere reden (nog) niet mee begonnen. Hier worden er gewoon casual t-shirts naar beneden getrokken. Ook een tactiek natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha, werkt ook, inderdaad. Ik veronderstel dat ze dat ook nog wel gaat doen, maar voorlopig niet.

    BeantwoordenVerwijderen