zaterdag 10 juni 2017

Papa & more


Volgende week mogen wij naar een feest ter ere van een tienjarig huwelijk. Niet dat van ons, maar toch een klein beetje ook onze jubilee omdat toen, op dat feest tien jaar geleden, de vonk oversloeg. Tussen de dj en het meisje dat niet kon stoppen met dansen. Het heeft nog heel wat voeten in de aarde gehad voor er daadwerkelijk ook sprake was van een relatie, maar een dik half jaar later was het toch zover.

Nog geen minuut spijt van gehad. We deden intussen heel wat dingen samen die ik iedereen wel kan aanraden. Een paar jaar in Brussel wonen bijvoorbeeld. Op café zitten tot de zon weer opkomt. Roadtrippen langs de Autoroute du Soleil. Op de eerste rij gaan staan voor Sharon Jones. Tangolessen volgen. Kinderen maken. Die kinderen zo natuurlijk mogelijk laten geboren worden. Ze proberen op te voeden tot fijne mensen.
Een ode dus aan mijn rots, mijn steun en toeverlaat, de liefde van mijn leven, de vader van mijn kinderen, de enige met wie ik dat allemaal zou zien zitten. Ter ere van vaderdag natuurlijk. Normaal deelde hij vannacht voor het eerst een tent met Jackie op Vaderklapdag maar een uitschuiver naast een opblaasbaar zwembadje zorgde voor een stel gekneusde ribben en een luchtmatras leek plots een heel pak minder aanlokkelijk.

Heel jammer, maar zo hadden wij wel tijd voor een pré-vaderdaglunch in één van de nieuwste toffe lunch- en ontbijtplekjes in Diest. Bij Croq&More eet je uiteraard lekkere croques, heerlijke ontbijtjes en af en toe zijn er ook onwaarschijnlijk lekkere havermoutkoeken met chocolade. Onweerstaanbaar.  En een tof interieur, maar voor zonnige dagen als deze ook een groot terras.

Vandaag gingen wij voor croques.


En uiteraard trokken we daar onze nieuwe Croque Monsieur - en Croque Madame-truitjes aan. Want twinning is winning. Ik heb het personeel van Croq&More alvast naar JBC gestuurd voor nieuwe uniformpjes :-)(en pssst: ze hebben daar ook croques met choco en banaan. Maar dat weten onze kinderen nog niet ;-) )

Dus: voor alle vaders maar vooral die van mij en die van mijn kinderen in het bijzonder: een fijne vaderdag! Wat zou ik zonder jullie zijn?!Ik werk voor mijn blog af en toe samen met merken/producten waar ik blij van word. Deze blog kwam er in samenwerking met JBC, naar aanleiding van de nieuwe collectie #familystoriesjbc. Ons eten bij Croq&More betaalden we wel zelf ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten