dinsdag 19 april 2011

nieuwe stof

Niets zo leuk als lieve vrienden die perfect je smaak kunnen inschatten. Kijk wat ik gisteren kreeg, door een vriendin op de kop getikt op een garageverkoop:


Zo'n geweldig stofje! 't Was liefde op het eerste gezicht hier. Die kleuren! Dat motiefje! Zalig gewoon. Ik kijk nu nog meer uit naar mijn naaiverlof dat zaterdag ingaat. Twee weken niet werken op het werk maar alleen naaien bedoel ik dan. Dus niet naaiverlof zoals in 'twee weken niet naaien'.

Wat ik van deze stof ga maken, kan u waarschijnlijk wel zien op La Dorlotterie, op 8 mei in Den Hemel in Zichem.

La Dorlotterie bestaat dan ineens ook een jaar: vorig jaar op 9 mei organiseerde mademoiselle samen met Joke en Annelies een minimarktje in het zaaltje boven ons stamcafé, met de hulp van de madam van de meneer van dat café. Het werd een daverend succes: massa's mensen kwamen langs, onze speelhoek werd druk bezocht en de grimeuse had haar handen vol. In december was het dan tijd voor de kersteditie, waarin er plaats was voor enkele extra standjes en ook nu is er plaats voor vers bloed: de gloednieuwe webshop Lucille komt er haar waar aanprijzen, en wie weet hebben we nog meer leuks in petto - ik hoop het alvast.

Ik heb er veel zin in, en ik hoop van u 't zelfde!La Dorlotterie, voor vrouwen en kinderen die van outlet, handgemaakt en retro houden!

2 opmerkingen:

  1. amai,das echt een schoon stofke,ma ik ga er nie geraken,en wil toch zien wat je ervan ga maken!!
    veel plezier op jullie 'marktje'

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je iris! Ik zal het resultaat van de stof wel bloggen hoor!

    BeantwoordenVerwijderen