woensdag 12 oktober 2011

schortjes en een swieterke

of een ploverke ... schone woorden uit mijn kindertijd, helaas nu meestal vervangen door "pull" of "trui"... Af en toe moet een mens proberen woorden die dreigen teloor te gaan in ere te herstellen. Ik maakte dus een swieterke voor neefje Nisse. Ne sweater eigenlijk, met een kap om precies te zijn.


alweer bij Miek. Er treden verslavingsverschijnselen op met betrekking tot de gemaakt-workshops. Ik liet er zelfs de tweede Fou De Coudre - bijeenkomst voor schieten.

Dat truitje dus - zalig gewoon. Er worden hier in huis jaloerse blikken naar geworpen - eigenlijk is dit een ideaal naaiproject om ook eens iets voor meneer Fresita te maken. Hij zei zelfs dat hij de drakenstof in de kap nog zou zien zitten. Ben niet helemaal zeker of hij het meende - maar gezegd is gezegd denk ik dan.

Verder was er weer een bestelling voor chiro-kinders. Toen ik een paar maanden geleden een lading chiro-babyspullen afleverde op bestelling van een collega - werd een andere collega jaloers en hij wou ook schortjes voor zijn nichtjes, die zelf al bij de chiro zijn. Nu vind ik, als je al bij de chiro bent, dan moet je niet meer smossen. Dan wordt het stilaan tijd om bijvoorbeeld zelf al eens in de keuken te staan ofzo. Geen smosschortjes meer dus, maar echte keukenschortjes. Wouter, ze zijn dus eindelijk af. Sorry voor 't wachten.


4 opmerkingen:

 1. we hadden duidelijk de blogwereld es in het midden moeten gooien maandagavond! Dju toch, had ik dat geweten! :-) Mijne pull staat er ook al op! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha! Zo straf! Fijn je te leren kennen, al was het dan niet helemaal bewust!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er super schattig uit! Ik stuur je een foto als de kleine chirochicks hun schortjes voorgebonden hebben!

  Veel dank!

  Wouter

  BeantwoordenVerwijderen