zondag 1 januari 2012

pakskes voor de collega's

Ahaaa... aan de collega's die nu ineens gretig mijn blog zouden beginnen lezen: bummer. Jullie krijgen geen kadookes van mij. Maar een collega die een bestelling doet, die krijgt zijn gerief natuurlijk. Een hele tijd geleden al zelfs - maar omdat de pakskes nog niet uitgedeeld waren, mocht dat ook nog niet geblogd worden - ze moesten het zo maar eens lezen, verrassing verknald, stel je voor.

Volgens mij hebben ze 't nog steeds niet gekregen, maar ik waag het er toch maar op. In een idyllische wijk in Gent werden kort na elkaar drie telgen geboren. En mijn collega ziet het al gebeuren: een nieuwe stadsbende in de dop. Daar horen passende uniformkes bij:Diezelfde collega werd ook meter een paar weken geleden. Of 'coach' eigenlijk. Ik veronderstel dat dat ongeveer hetzelfde is als meter. En bij meterschap horen ook cadeaukes natuurlijk. Mademoiselle mocht vlaggen maken, en dat moest in overleg met de toen nog aanstaande ouders - want als ik vlaggetjes maak met een naam op, dan is dat wel tof als dat de juiste naam is.


Aiko dus. En 't is al helemaal leuk als er in die vlaggen een knipoog zit naar het geboortekaartje bijvoorbeeld. Dat is hier het geval, het lettertype is bijvoorbeeld ongeveer hetzelfde als op het kaartje. En  u ziet het niet goed (die foto's van die vlaggen, 't blijft problematisch) - maar er staan ook twee mannekes  op, aan weerskanten van de naam. Een manneke en een vrouwke eigenlijk. Die staan ook op de kaartjes.  Heel gelijkend vond ik zelf.

Intussen alweer aan nieuwe vlaggen bezig. Al zeer content van tot nu toe. Foto's volgen.

Gelukkig nieuwjaar hè.

3 opmerkingen:

 1. aré, die coach kan weeral zijn coachkindje verrassen, schoon. Hang de vlaggen maar uit in 2012! Veel geluk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je Lies! Ook voor jou: alles wat goed is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Brugse Poort Posse werden alvast wel uitgedeeld. Hier eentje in ons bezit, hoewel we de Brugse Poort net verraden hadden en geen deel meer uitmaken van deze clan ;-)
  Toch bedankt !

  BeantwoordenVerwijderen