zondag 30 maart 2014

counting my blessings, week 13

1. lente! Ik weet het, ook in de voorbije weken werd er lenteweer (zelfs zomerweer) gesignaleerd, maar nu had ik ook (grotendeels) vrij op deze zonnige dagen.

2. hiermee volledig samenhangend: rokjesdag!


3. een zesjarig jubileum, en vooral: een lief dat daaraan denkt, en dat viert met bloemen, chocolade én een terrasje (niet het allerbeste eten, wél één van de sympathiekste uitbaters)

4. een ijsje achteraf


5. een ontbijtvergadering met de vriendinnekes, over La Dorlotterie6. taart, die het werken op een zonnige zondagnamiddag draaglijker maakt


7. cultuur voor het kind, en vooral zien hoe het kind daarvan geniet. Later meer hierover!


8. het uitlezen van één van de beste boeken die ik de afgelopen maanden las. Misschien wel één van de beste boeken die ik ooit las.


9. koopjes doen bij Le Chien Vert (hoera, mooie tricotjes in turkoois en oker. Net als mijn nichtje van 8 verander ik regelmatig van lievelingskleur, en momenteel staan turkoois en oker bij mij aan de top). 

10. een fijn radiomoment met twee heerlijke muzikale ervaringen. Nieuw voor mij: "Pijp uit" van Kommil Foo en daarna het Stabat Mater van Pergolesi. Voor dat laatste parkeerde ik mijn auto speciaal op de buitenparking van het werk en niet in de ondergrondse parkeergarage waar het radiobereik slecht is. En bleef ik nog een paar minuten zitten terwijl ik al een beetje te laat op het werk was. Dat Stabat Mater, dat kàn ik gewoon niet afzetten. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten